DOMINANTNI DELFINI: Utakmica prošla kao lakši trening!
Foto: Waterpoloserbia.org

Svetska liga

DOMINANTNI DELFINI: Utakmica prošla kao lakši trening!

Vaterpolisti Srbije slavili su protiv Kanade rezultatom 12:4 ( 2:0, 3:1, 5:2, 2:0) u meču razigravanja od 5. do 8. mesta na završnom turniru Svetske lige.

Objavljeno: 17:30h

Severnoamerička selekcija je izgledala nesnađeno u odbrani, često su naši igrači ostajali sami i tako stizali do lakih golova. Sa druge strane, u napadu su bili bezidejni i često su umeli da "prodaju" loptu čak i u situacijama kada pritisak nije bio na njima.

Italijani održali ČAS: DELFINI ZAUSTAVLJENI PRE POLUFINALA!

"Delfini" su izgledali kao na lakšem treningu, a selektor Savić je iskoristio priliku da razigra mlađe igrače davši im prilike i da izvode peterce i vežbaju šut.

Kod Kanađana se istakao samo Žeremi Kote koji je postigao tri od četiri gola svoje ekipe. Jedini je zapravo postigao gol iz igre, a možemo pomenuti i Brodija Meknajta koji se trudio između stativa gola koji je branio. Ipak, nije ni on svemoćan.

DELFINI POKAZALI DA MOGU! Srbija savladala Australiju, sledi najvažniji meč na turniru!

Vaterpolo reprezentacija Srbije
foto: Waterpoloserbia.org

U reprezentaciji Srbije najefikasniji su bili Ognjen Stojanović i Vasilije Martinović sa po tri gola, Marko Radulović i Đorđe Vučinić su dodali po dva, a Stefan Branković i Gavril Subotić su meč završili sa po jednim na svom kontu.

"Delfini" su naspram sebe imali protivnika od kog su, možemo slobodno reći, nekoliko nivou iznad. Stoga nije bilo problema u ovom meču nakon kog su zakazali borbu za peto mesto koje se igra u sredu. Rival je Crna Gora koja je prehodno savladala Australiju i taj meč će biti na programu u popodnevnom terminu (za sada je najavljeno da će to biti u 16 časova).

Podsetimo, u prvom meču u grupnoj fazi Crna Gora je ubedljivo slavila rezultatom 16:8.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.