OBEĆALA, ISPUNILA: Najvrelija sportistkinja Amerike snimila film za odrasle!
Pejdž van Zant, Foto: Printscreen/Instagram/paigevanzant

devojka od reči

OBEĆALA, ISPUNILA: Najvrelija sportistkinja Amerike snimila film za odrasle!

Ako je neko maksimalno iskoristio popularnost stečenu u borilačkom sportu onda je to atraktivna Pejdž

Objavljeno: 15:41h

Jedna od najatraktivnijih sportiskinja sveta, 28-godišnja Pejdž Van Zant, počela je i glumačku karijeru.

Ako je neko maksimalno iskoristio popularnost stečenu u borilačkom sportu onda je to atraktivna Amerikanka koja je zahvaljujući toj popularnosti zaradila ogroman novac, a u tome joj je pomogao izgled.

1 / 6 Foto: printscreen/instagram/paigevanzant

Najpre joj se odluka da otvori nalog na "OnlyFans" pokazala se kao pun pogodak. Pejdž na pomenutoj stranici prodaje svoj erotski sadržaj kroz fotografije, a na pitanje da li bi snimila video rekla je:

- Da li bih? Definitivno ga imamo! A da li bih ga ikada podelila ili prodala, to je već druga tema - poručila je Van Zantova početkom godine.

MMA borkinja, koja je zbog svojih seksi scena na društvenim mrežama proglašena za jednu od najseksipilnijih sportistkinja planete, sada je dobila priliku da se ostvari i u filmskoj industriji.

Ona je deo horor filma koji je snimila zajedno s TikTokerom Brajsom Holom i glumiće baš borkinju.

Pejdž je istakla da joj se dopalo na filmskom setu i nada se da će u budućnosti dobiti šansu za nove uloge.

- Nisam ni razmišljala o glumi, posebno što mi uskoro dolazi borba. Ipak, volela bih da nastavim da se bavim glumom. Dobro sam se zabavila. Ovo mi je bila prva uloga i iskustvo je nezaboravno. Bila sam tri dana na snimanju, zaljubila sam se u ekipu. Svi su bili veoma ljubazni - istakla je 164 cm visoka plavuša.

Horor koji snimaju nije za maloletnike i imaće oznaku 18 plus.

Inače, ova nekadašnja UFC takmičarka je iza sebe imala težak život, jer su je u srednjoj školi silovali, a odluku da prodaje eksplicitan sadržaj obrazložila je ovim rečima:

- Kada sam potpisala za BKFC, zarađivala sam više novca po borbi nego u kompletnoj UFC karijeri. Trenutno od golišavih fotki zarađujem mnogo više nego od ugovora i to je ludo. Ne želim da se dovedem u situaciju da izgubim poslovnu šansu zbog toga što imam sajt. Već me gledaju kao seks simbol u svetu i želela sam da od toga i zaradim. Imam svoj vlastiti sajt i kontrolišem šta sve ide tamo. Radila sam teško na svom telu da bih postala to što jesam. Sada to samo delim na sajtu i radim to profesionalno - poručila je Pejdž.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.