KAKO BI TEK TATA MIHAEL BIO PONOSAN... Sestra Mika Šumahera ludo slavila bratov podvig: ZA MENE JE POBEDNIK (VIDEO)
Đina iznenađuje brata Mika Šumahera, Foto: Printscreen/Twitter/@ESPNF1

možda i jeste?

KAKO BI TEK TATA MIHAEL BIO PONOSAN... Sestra Mika Šumahera ludo slavila bratov podvig: ZA MENE JE POBEDNIK (VIDEO)

Po nekim izveštajima Mihael je i dalje nepokretan i u nemogućnosti da komunicira, ali svestan. Pa se nadamo da će mu ovaj rezultat sina pomoći da se oporavi...

Objavljeno:

Mik Šumaher (23), sin slavnog Mihaela, dugo je čekao, ali je dočekao svoje prve bodove u Formuli 1.

Nemac je za volanom bolida ekipe HAS u nedelju odvezao odlično u uzbudljivoj trci za VN Veliku Britanije na čuvenoj stazi u Silverstonu i na kraju zauzeo osmo mesto za prva četiri boda u karijeri F1 vozača.

U samom finišu je vodio veliku borbu sa četvorostrukim šampionom Zebastijanom Fetelom i malo je falilo da zauzme sedmu poziciju.

I ovako, bio je presrećan posle trke kao i svi u ekipi, a najzanimljivija je bila burna proslava njegove sestre Đina-Mari. Ona je u boksu zalila mlađeg brata Mika šampanjcem a posle meča je presrećna Đina okačila taj video i napisala: "Za mene je pobednik".

Kako bi tek ponosan bio tata Mihael. I dalje nije poznato njegovo tačno stanje sedmostrukog svetskog šampiona posle teške nesreće na skijanju 29. decembra 2013. kada je bio baš sa Mikom, a koja ga je ostavila dugo u komi. Po nekim izveštajima i dalje je nepokretan i u nemogućnosti da komunicira, ali svestan. Pa se nadamo da će mu ovaj podvig sina pomoći da se oporavi...

Bila je to 32. trka u karijeri 23-godišnjeg Mika, koji je 2020. bio test vozač za Alfa Romeo i Has, pre nego što mu je američki tim prošle godine dao višegodišnji ugovor. U prvoj sezoni najbolji rezultat mu je bilo 12. mesto u Mađarskoj, a na prvoj trci sezone u Bahreinu jedanaesti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.