PRVE IGRE I ODMAH ZLATO: Nina Stanisavljević (18) donela 24. medalju Srbiji!
Nina Stanisavljević na podijumu, Foto: oks.org.rs

mediteranske igre

PRVE IGRE I ODMAH ZLATO: Nina Stanisavljević (18) donela 24. medalju Srbiji!

Veliki talenat srpskog plivanja, Nini Stanisavljević je proglašena za najbolju plivačicu Srbije, obzirom da je na poslednje održanom Prvenstvu Srbije osvojila ukupno šest zlatnih medalja

Objavljeno:

Srpska plivačica Nina Stanisavljević osvojila je večeras zlatnu medalju u trci na 50 metara leđnim stilom na Mediteranskim igrama u alžirskom Oranu.

Stanisavljević je pobedila rezultatom 28,59 sekundi.

Ona je prethodno u kvalifikacijama imala najboji rezultat od 28,60 sekundi.

- Ovo su moje prve Mediteranske igre i uopšte, prva seniorska sezona. Moj trener i ja smo presrećni nastupom. Seniorska karijera je počela zlatnom medaljom i zaista nije moglo biti bolje. Nadam se da će tako da se nastavi. Drago mi je što sam imala prilike da predstavljam svoju zemlju i što sam to uradila na najbolji način - rekla je Stanisavljević, preneo je Olimpijski komitet Srbije.

Nedugo po završetku trke na 50 metara, Stanisavljević je plivala i trku na 100 metara slobodnim stilom i zauzela je osmo mesto rezultatom 56,39 sekundi.

Nina ima samo osamnaest godina, a već je proglašena za najbolju plivačicu Srbije, obzirom da je na poslednje održanom Prvenstvu Srbije osvojila ukupno šest zlatnih medalja.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.