FK PARTIZAN PUŠTA SEZONSKE KARTE: Evo koje su cene i koje su sve pogodnosti pri kupovini!
Navijači Partizana, Foto: Starsport©

navijači navalite

FK PARTIZAN PUŠTA SEZONSKE KARTE: Evo koje su cene i koje su sve pogodnosti pri kupovini!

Cene karata su sledeće i važe sa sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu UEFA takmičenja, sve prijateljske utakmice koje se igraju na stadionu FK Partizan

Objavljeno:

Prodaja sezonskih ulaznica za utakmice fudbalera Partizana počeće od četvrtka 7. jula na blagajni stadiona u Humskoj i odvijaće se svakim danom osim nedelje u radnom vremenu od 10 do 18 časova, saopštio je klub.

Godišnje ulaznice će se, osim na blagajnama stadiona, prodavati i na sledećim lokacijama: Ticketline Shop Novi Beograd - Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, radno vreme 10:00 – 18:00 svakim danom osim nedelje). Pored prodaje na blagajni i na prodajnom mestu omogućena je i online (internet) prodaja preko sajta www.ticketline.rs, (sve ulaznice kupljene putem interneta mogu se preuzeti na blagajni br.1 stadiona FK Partizan). Nakon izvršenog plaćanja potrebno je poslati fotografiju lične karte na mail office@ticketline.rs ili putem Viber-a na broj 065/8591-597.

Omogućena je i rezervacija ulaznica na telefone: 011/2030-570. Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova. Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva, a moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije po jedinstenoj ceni od 800 dinara.

Cene karata su sledeće i važe sa sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu UEFA takmičenja, sve prijateljske utakmice koje se igraju na stadionu FK Partizan u njegovoj organizaciji, sve utakmice u prvenstvu koje se igraju na stadionu FK Partizan, uključujući i derbi:

- Jug 4.000 dinara, cena sa popustom 3.000 dinara - Istok 6.000 dinara, cena sa popustom 5.000 dinara - Zapad bočni delovi tribina, 7.000 dinara, cena sa popustom 6.000 dinara Zapad ulaz E je porodična tribina, cena sezonske ulaznice za dete do 12 godina je 2.000 dinara - Zapad centar 8.000 dinara, cena sa popustom 7.000 dinara.

Pravo preče kupovine - rezervacije za grupnu fazu UEFA takmičenja ulaznica za mesto za koje se poseduje sezonska ulaznica.

Popusti prilikom kupovine sezonskih ulaznica za takmičarsku 2022/23 važe za: studente i srednjoškolce, pripadnice lepšeg pola i porodicu, (porodični paket), samo za zapad sektor E.

Kupovina porodičnih ulaznica za ostale sektore nije moguća, već se ulaznice i za decu tarifiraju po redovnim cenama.

POPUST SE NE MOŽE OSTVARITI REZERVACIJOM PREKO SAJTA, VEĆ ISKLJUČIVO TELEFONSKIM POZIVOM ILI DIREKTINIM DOLASKOM NA NEKO OD PRODAJNIH MESTA.

Za ostvarivanje popusta potrebno je doneti osnov popusta na uvid.

Napomena: popusti nisu kumulativni, a za ostvarivanje popusta potrebno je pored ličnog dokumenta sa slikom na uvid doneti i osnov popusta (đačka knjižica, indeks, stara sezonska.

Napomena: shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Sezonska ulaznica za mesto u ložama stadiona Partizan:

- Istok 40.000 dinara - Zapad bočno 60.000 dinara - Zapad centar 70.000 dinara

Sezonska ulaznica za ložu važi za sve utakmice FK Partizan na stadionu u Humskoj. Broj loža je ograničen i mogu se kupiti samo u prostorijama kluba, a prednost će imati dugogodišnji korisnici.

Popusti prilikom kupovine sezonskih ulaznica za lože, za takmičarsku 2022/23 god. :

- Za vlasnike sezonskih ulaznica za lože, za prošlu takmičarsku godinu - 20% popusta - Za kupovinu sezonskih ulaznica za lože, samo za pravna lica: na kupljenih 10 i više ulaznica - 20% popusta

Napomena: popusti nisu kumulativni. Kod kupovine sezonskih ulaznica obavezno poneti neki identifikacioni dokument sa fotografijom.

DOSTAVA KARATA:

Dostava karata je moguća i to samo ako se nakon urađene rezervacije u roku od 24 časa izvrši uplata na tekući račun. Nakon uplate potrebno je poslati skeniranu ličnu kartu i ukoliko imate pravo na popust skenirati osnov popusta (stara sezonska, đačka knjižica, indeks) na mail office@ticketline.rs ili putem Viber-a na broj 065/8591-597.

UPUTSTVO ZA UPLATU:

Broj žiro računa za uplatu: 250-1450000795770-82 Prilikom uplate obavezno navedite: 1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina, 2) U polje “svrha uplate” upisati SEZONSKA ULAZNICA 3) U polje “Primalac” upisati Ticketing d.o.o 4) U polje “poziv na broj” upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica, 5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na mail: office@ticketline.rs

Omogućena je i kupovina na rate preko Banca Intesa kartice na 6 mesečnih rata.

Sve dodatne informacije možete dobiti ISKLJUČIVO pozivom na telefon 011/2030-570.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.