SKUPO GA KOŠTALA NEUSPEŠNA SEZONA! Nikola Grbić ostao bez posla! (FOTO)
Nikola Grbić, Foto: Profimedia

AMBICIJE SE NISU OSTVARILE!

SKUPO GA KOŠTALA NEUSPEŠNA SEZONA! Nikola Grbić ostao bez posla! (FOTO)

Peruđa je poželela srpskom treneru sreću u nastavku karijere

Objavljeno: 13:14h

Iako je imao dvogodišnji ugovor srpski trener Nikola Grbić se već posle jedne sezone rastao sa italijanskim timom.

Pričalo se već duže vreme o odlasku, a sada je to i ozvaničeno. Srpskog trenera će na klupi zameniti domaći strateg Andrea Anastazi.

Peruđa je na zvaničnom sajtu zahvalila Grbiću na trudu koji je prikazao i poželela mu sreću u nastavku karijere.

Iza njih je jedna neuspešna sezona, s obzirom na to kakve su ambicije i tim imali. Vilfredo Leon i drugari su došli do samo jednog pehara i to u nacionalnom kupu. Izgubili su u finalu Prvenstva Italije, poraženi su u polufinalu Lige šampiona i zaustavljeni su u borbi za Superkup.

Od ekipe koju su skockali prethodnog leta očekivalo se da napadne i domaće i evropske trofeje... Međutim, ambicije se nisu ostvarile. Novi pokušaj, sa donekle izmenjenim sastavom, imaće Andrea Anastazi.

- Sve se dogodilo prilično brzo. Imao sam kontakt sa drugim klubom... Pre nekog vremena sam ostao bez majke, pa su mi dani prolazili sa mislima usmerenim ka drugim stvarima. Odlučio sam da odem na Sardiniju na nekoliko dana da se odmorim. Umesto toga, tamo su počeli pozivi Peruđe. Bilo je mnogo telefonskih poziva, pokazao sam spremnost za pregovore. Dogovorili smo se i veoma sam srećan što sam došao u Peruđu - rekao je Anastazi.

Tokom karijere Italijan je radio kao selektor svoje zemlje u dva navrata, Španije, Poljske i Belgije. Kad su klubovi u pitanju, sedeo je na klupi Breše, Trefl Gdanjska, Projekta iz Varšave.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.