ŠOK! Hamilton pred DISKVALIFIKACIJOM iz bizarnog razloga!
Da li u Hamiltonu prkosi inat ili je ovo ima neki poseban značaj, Foto: EPA/Enric Fontcuberta

NEVEROVATNO!

ŠOK! Hamilton pred DISKVALIFIKACIJOM iz bizarnog razloga!

Luis Hamiltona ne dotiču nova pravila i uslovi, on tera po svom, da li nepoštovanje pravila za ovaj detalj ima poseban značaj ili je to samo uzrok njegovog hira i inata

Objavljeno: 11:09h

Doneto je novo pravilo u svetu Formule 1 nijedan vozač ne sme da ima nakit na sebi, što je posebno poremetilo Luisa Hamiltona, koji ima pirsing na nosu koga ne želi da odstrani. To je podiglo mnogo glasina za potencijalnu diskvalifikaciju sa trke u Monaku, uoči početka trkačke nedelje.

Britanac svojeglavo nema nameru popustiti pa i po cenu diskvalifikacije, kao i do sad, on će izaći na stazu, bez preterane brige oko kazne i sankcije koje može pretrpeti.

Koliko se protivi toj odluci, Hamilton je pokaza na pres konferenciji u Majamiju, gde se pojavio sa osam prstenova,četiri ogrlice, tri sata, dve minđuše i pirsingom.

Luis Hamilton
foto: printscreem/youtube/skysport f1

Oglasio se sportski novinar Ted Kravic:

- Hamilton je rekao da će platiti sve kazne koje dobije, ali nije tako jednostavno. Ako FIA odluči, oni mogu da zabrane Hamiltonu da uopšte izađe na stazu.Ova situacija može da postane izuzetno gadna.

NEMA ŠALE SA ŠAMPIONOM: Lopovi ga opljačkali, on ih sam jurio NA SKUTERU! Preko OVOG uređanja im je stupio u trag!

Međutim, pred vikend u Monaku malo je verovatnoća da bi Hamilton mogao da bude kažnjen diskvalifikacijom.

Prvi trening u Monaku voziće se od 14 časova, sa sigurnošću će Britanac biti u centru pažnje, ne zbog rezultata već zbog izdanja u kojem će se pojaviti.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.