Oni su obeležili rukometnu 2016. godinu!
Foto: Fonet

zaslužili su

Oni su obeležili rukometnu 2016. godinu!

Priznanja su dodeljena i Ministarstvu omladine i sporta, Olimpijskom komitetu Srbije, Sportskom savezu Srbije i Radio Televiziji Srbije
Objavljeno:

Rukometaš Fuhse Berlina Petar Nenadić i Sanja Radosavljević iz mađarskog Vaca proglašeni su za najbolje srpske igrače u 2016. godini u tradicionalnoj anketi.

Nenadić je nagradu primio u prostorijama RSS, u okviru tradicionalnog "Dana rukometa", dok Radosavljević nije bila prisutna zbog klupskih obaveza, pa je priznanje uzeo njen brat.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Kruna 2016. godine koja je bila idealna u klupskom i individualnom smislu. Veliko je ovo priznanje za mene i motiv više za narednu godinu. Uvek je teže odbraniti, nego osvojiti. Osvojili smo dva boda na startu kvalifikacija, moglo je da se završi i sa cetiri, ali u danasnjem rukometu svako svakoga može da dobije. Na nama je da u 2017. godini u četiri utakmice iščupamo šest bodova i plasiramo se na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj - rekao je Nenadić, a preneo sajt RSS.

Kod stručnjaka laureat je bio Živojin Maksić, trener šampionske ženske rukometne ekipe Bekament Bukovička Banja.

Priznanja su dodeljena i Ministarstvu omladine i sporta, Olimpijskom komitetu Srbije, Sportskom savezu Srbije i Radio Televiziji Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.