POČINJE FINALNA SERIJA! Kome ide titula šampiona Srbije u veterpolu?
Detalj sa utakmice Novi Beograd - Radnički Kragujevac, Foto: Starsport©

borba za trofej!

POČINJE FINALNA SERIJA! Kome ide titula šampiona Srbije u veterpolu?

Dve najbolje ekipe u našoj zemlji odigrali se već sedam mečeva ove sezone

Objavljeno: 16:36h

Vaterpolisti Novog Beograda i Radničkog iz Kragujevca u sredu od 19 sati na bazenu “11. april” počinju finalnu seriju plej-ofa Superlige Srbije. Dve najbolje ekipe u Srbiji ove sezone su se već sastale sedam puta, a Novobeograđani vode u pobedama 5:2.

Pomoćni trener Novog Beograda Aleksandar Bakić na konferenciji za medije rekao je da su po svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone dve ekipe zasluženo u finalu.

- Između nas nema nikakvih nepoznanica, toliko puta smo do sada bili rivali i odlično se poznajemo. Jedva čekamo da počne finalna serija - rekao Bakić.

VK Radnički, VK Novi Beograd
foto: VK Radnički

Golman Novog Beograda Gojko Pijetlović istakao je da su do finala stigle dve najbolje ekipe u državi, da su svi to očekivali i da nema iznenađenja.

- Jedina razlika je u tome što se nama sezona ovde ne završava, imamo i Ligu šampiona, a Radnički sada treba da “zada onaj finalni najjači udarac”. To očekujemo i na to smo spremni. Iskustvo iz pređašnjih utakmica kaže da će biti napet meč, fizički iscrpljujući, sa dosta isključenja. Bićemo motivisani i skoncentrisani posebno u odlučujućim momentima - poručio je Pijetlović.

Drugi meč finalne serije na programu je u subotu u Kragujevcu, a eventualna majstorica 25. maja na Novom Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.