Saopštenje FSS povodom izbora predsednika OKS! Dokle više arogancija i diskriminacija?
Foto: Filip Plavčić

nastavlja se sukob

Saopštenje FSS povodom izbora predsednika OKS! Dokle više arogancija i diskriminacija?

Kako se ističe u saopštenju, izmenama statuta izbori bi bili demokratski jer bi svi kandidati imalo ravnopravne uslove,
Objavljeno:

Fudbalski savez Srbije (FSS) ponovo je danas zatražio odlaganje Izborne skupštine Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) zakazane za 28. decembar i održavanje sednice Skupštine 15. januara, kako bi se ispravile greške u Statutu, a potom i održala vanredna Izborna skupština 18. februara.

Kako se ističe u saopštenju, izmenama statuta izbori bi bili demokratski jer bi svi kandidati imalo ravnopravne uslove, a ne da postoji samo jedan kandidat za predsednika, u ovom slučaju prvi čovek Džudo saveza Ivan Todorov, što je kako navode demonstracija sile manjine nad većinom.

Odlaže se izborna Skupština OKS? Maljković se vraća u trku?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ujedno, bio bi ispunjen zakonski rok jer Skupština po povelji MOK-a mora da se održi najkasnije šest meseci od završetka prethodnih Olimpijskih igara, odnosno do 21. februara.

- Saopštenje koje je izdao OKS, a potpisao predsednik Izborne komisije, u potpunosti je neprihvatljivo kako za FSS, tako i za sve nacionalne granske sportske saveze koji su podržali našu inicijativu za održavanje demokratskih i poštenih izbora - navode iz FSS.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.