JUTJUB SENZACIJA ĆE KONAČNO DOBITI BATINE: Džejk Pol zakazao borbu sa Tajsonom?!
Džejk Pol/Majk Tajson, Foto: Profimedia

spremaju spektakl

JUTJUB SENZACIJA ĆE KONAČNO DOBITI BATINE: Džejk Pol zakazao borbu sa Tajsonom?!

- Jeste li vi njega videli? On i dalje udara poput ludaka, on je i dalje ubica, a forma mu je neverovatna. Imaće prednost u težini, ali to bi bila odlična borba - rekao je Džejk Pol za "Gvozdenog Majka"

Objavljeno:

Popularna Jutjub zvezda Džejk Pol od skora je odlučio da uđe u bokserski ring, odboksovao je pet mečeva i došao je do isto toliko pobeda, ali naredni meč bi mogao da bude najveći - pošto je odlučio da se bori protiv Majka Tajsona, što je i sam potvrdio.

Džejka Pola su od samog početka karijere pratile priče da on pažljivo bira protiv koga boksuje zbog toga što ne može svakog da pobedi, te traži ljude protiv kojih će mu biti lako.

Kada se pogleda protiv koga se borio, u pitanju su bili pretežno UFC borci, koji i nisu imali previše dodirnih tačaka sa boks ringom, a Džejk Pol ih je sve dobio rutinski i bez mnogo muke. Tajrona Vudlija je dva puta nokautirao, a isto je bilo i sa Benom Askrenom.

Pol je odlučio i da će nova borba biti u avgustu, gde je naveo nekoliko protivnika, od kojih je jedan Tomi Fjuri, čovek koji ga je isprozivao i brat Tajsona Fjurija, ali, sve se više čini da će u ring sa Jutjuberom ući bivši svetski prvak u teškoj kategoriji.

Majk Tajson je pre samo mesec dana boksovao protiv Roja Džonsa Juniora, kada je izjavio da mu treba samo mesec dana kako bi se pripremio za novu borbu, u čemu i Džejk Pol vidi svoju šansu.

Iako je Jutjuber lakši za 15 kilograma, godine i brzina bi mogle odigrati veliku ulogu. Takođe, kako Jutjuber kaže, njemu bi eventualni meč sa Tajsonom doneo i pregršt iskustva.

- Jeste li vi njega videli? On i dalje udara poput ludaka, on je i dalje ubica, a forma mu je neverovatna. Imaće prednost u težini, ali to bi bila odlična borba - rekao je Džejk Pol za Miror Fajting.

Naravno, pored iskustva, ova borba bi obojici boraca donela ogromnu svotu novca.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.