TRESE SE BEOGRAD! Zvezda dovela Partizanovog asa, crno-beli uzvratili istom merom!
Navijači Crvene zvezde i Partizana, Foto: Filip Plavčić

šok!

TRESE SE BEOGRAD! Zvezda dovela Partizanovog asa, crno-beli uzvratili istom merom!

Transferi koji će uzburkati sportsku javnost

Objavljeno: 20:54h

Zemljotres u srpskom sportu! Ne dešava se često da "večiti" rivali Crvena zvezda i Partizan razmene igrače, ali sada se to dogodilo!

Najpre je ponajbolji igrač OK Partizan i kapiten tog kluba Lazar Marinović ozvaničio prelazak u redove Crvene zvezde rivala, da bi samo nekoliko sati kasnije usledio odgovor crno-belih koji su angažovali primača Zvezde Luku Tadića.

Pored njega, u tim se vratio i dizač Aleksa Batak koji dolazi iz Kana. Batak je iz Partizana otišao 2017. nakon čega je nastupao za Niš, Mladi Radnik u dva navrata, Ravenu i naposletku se obreo u Francuskoj.

Odbojkaši Partizana
Odbojkaši Partizanafoto: ossrb.org

Kada je Tadić u pitanju, on je u dosadašnjem delu karijere nosio samo crveno-beli dres.

- Dovođenjem dvojice najperspektivijih igrača ambicije rastu, jer sa novom energijom želimo da stvorimo novu vrednost. Igračima kojima su istekli ugovori, a klub nije hteo da nastavi saradnju, želimo mnogo sreće u nastavku sportske karijere. U narednom periodu očekujemo pregovore sa igračima koji su iskreno dali svoj doprinos u ostvarenom uspehu prethodne sezone - stoji na sajtu odbojkaškog kluba Partizan.

Podsetimo, početkom meseca je selektor Srbije Igor Kolaković objavio širi spisak Ligu nacija i Svetsko prvenstvo. Na njemu se nalaze sva trojica pomenutih igrača.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.