Praznina ga izjedala, zbog nje se predao porocima: SAMO SAM HTEO DA UMREM - Lude misli su mi prolazile kroz glavu!
Tajson Fjuri, Foto: EPA/Etienne Laurent

Životna priča

Praznina ga izjedala, zbog nje se predao porocima: SAMO SAM HTEO DA UMREM - Lude misli su mi prolazile kroz glavu!

Tajson Fjuri odbranio je svetsku titulu po VBC-u i najavio oproštaj od boksa. Podelio je potresne priče iz svog života.

Objavljeno: 09:00h

"Mislim da je to to, to je to. Obećao sam ženi da ću završiti karijeru, a ja sam čovek od reči", rekao je Fjuri nakon što je nokautirao Dilijana Vajta.

Fjuri je na veliku scenu došao 2015. godine kada je okončao vladavinu slavnog Vladimira Klička. Međutim, nakon toga prošao je užasan period u svom životu.

1 / 7 Foto: EPA/Etienne Laurent

Prošao kroz pakao: BOLNA ISPOVEST, TRAGIČNA PRIČA ŠAMPIONA! Srce se steže - Teško padne i kada se čuje ovako nešto!

"Cele noći sam klonuo, pio, drogirao se. Hteo sam samo da umrem i da odem na zabavan način. Međutim, kada se otrezniš padaš u još veću depresiju. Bio sam izgubljen, nisam znao šta sam je radio", rekao je Fjuri.

On je dodao: "Pokušao sam da ostavim sve i probam neke druge stvari. Igrao sam golf, šutirao glinene golubove, ali sam imao tu prazninu u sebi. Prvi put sam probao drogu sa 27 godina.

Svaki dan sam koristio kokain, kokain i alkohol. Da, da li bih sada nešto promenio? Ne. Ne bih ništa menjao jer je to jednostavno moralo da se desi. Probudio sam se pijan i drogiran i nisam želeo da budem živ, " Fjuri je rekao, otkrivajući da je bio veoma blizu samoubistvu.

"Lude misli su mi prolazile kroz glavu. Kupio sam novi ferari u leto 2016. godine, izašao na autoput i vozio velikom brzinom. Približavao sam se mostu i nije me bilo briga. Hteo sam da umrem, dao sam gas. Ipak, stao sam kada sam čuo neki glas „ne, nemoj, Tajsone, misli na porodicu i decu koja bi odrasla bez oca.

DEL BOJ SE KLADIO U KUĆU DA ĆE FJURI BITI NOKAUTIRAN! "Kralj Cigana": Sad si BESKUĆNIK, ali evo ti jedna moja!

Bio sam uplašen i tresao sam se Nikada neću razmišljati o samoubistvu posle toga - rekao je Fjuri.

Na sreću, britanski bokser je uspeo da prevaziđe depresiju. Vratio se u ring 2018. godine i prepisao istoriju svetskog boksa.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.