Od anemičnosti do cice čijem se telu svi dive! IVANI ŠPANOVIĆ DO DALJNJEG ZABRANJENA JEDNA STVAR!
Ivana Španović, Foto: instagram/ ivanaspanovic

nije ni čudo što tako izgleda

Od anemičnosti do cice čijem se telu svi dive! IVANI ŠPANOVIĆ DO DALJNJEG ZABRANJENA JEDNA STVAR!

Ivana Španović Vueta zadvljuje svojom fenomenalnom formom. Na društvenoj mreži instagram, ume da objavi vežbe koje radi - pa da li se usuđujete da probate da je ispratite?

Objavljeno: 11:46h

Ivana Španović obožava da radi vežbe za stomak pa otuda ne treba da čudi njena figura.

U prvoj vežbi Ivan jednom rukom drži bučicu (nešto veću) visoko iznad glave i savija se u stranu tako da drugom rukom skoro dodiruje stopala.

Ivana u videu pokazuje još jednu vežbu za stomak. Lezite na leđa, ruke iznad glave držeći se za stabilan komad nameštaja i podignite jednu ispruženu nogu. Za bolji efekat, trebalo bi da stavite traku za vežbanje oko butina.

Nije prva koja tvrdi da ishrana ima veze sa rezultatima.

- Ishrana ima direktan uticaj na rezultate. Vodim računa o tome šta unosim u telo. Ima ljudi koji vode računa o tome, pogotovo kada putujemo bez prestanka, onda moram da znam šta tačno uzimam. Imala sam problema sa bakterijama, ispravila sam ishranu, a onda sam imala problema sa ciklusom, bila sam anemična, nedostajalo je gvožđa... Prilično sam disciplinovana - rekla je jednom prilikom za medije.

Savetuje druge:

- Greška koju svi prave je da jedu voće za večeru. To ne bi trebalo da se radi. Ili doručak ili rana užina. Sezonsko voće i povrće, s tim ne možemo pogrešiti. Meso i riba. Svi volimo slatkiše, zabranjeno mi je do daljnjeg. Kad imam slobodan dan, ako mi težina dozvoljava, za užinu pojedem voćnu salatu - rekla je Španovićeva.

Espreso/Body.ba


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.