UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Denisa Tota tukli dok je nepomično ležao, devojka ga KRVNIČKI šutirala u glavu! Isplivao snimak
Detalj sa nadzornih kamera, Foto: Twitter/printscreen

JEZIVO!

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Denisa Tota tukli dok je nepomično ležao, devojka ga KRVNIČKI šutirala u glavu! Isplivao snimak

Pojavio se video koji odgovara navodima makedonskih medija o prebijanju rukometaša Denisa Tota

Objavljeno: 16:49h

Hrvatski rukometaš Denis Tot je ubijen u Skoplju, a sada je isplivao navodni snimak prebijanja posle koga je nesrećni mladić preminuo!

Prethodnih dana, stizalo je mnogo oprečnih informacijama o događajima u Skoplju. Prvo su mediji u Severnoj Makedoniji objavili da se radilo o prebijanju, policija se potom isprva oglasila da je Tot bio primljen u bolnicu bez vidljivih tragova nasilja, a onda se sve promenilo.

Tot je preminuo podlegavši povredama, a tek onda je tamošnja policija pokrenula istragu. U njihovom saopštenju, istakli su da je Tot bio udaran šakama i nogama.

Denis Tot
Denis Totfoto: Instagram/denis_tot

Mediji u Severnoj Makedoniji su tvrdili da su i došli do snimka na kome se vide dve osobe, koji su navodno takođe bile u noćnom klubu u kom je bio i Tot, a koje su pretukle Hrvata.

Sada se čini da se video snimak tog nemilog događaja pojavio na društvenim mrežama. Na snimku koji su očigledno zabeležile nadzorne kamere, vidi se kako jedna osoba leži nepomično na betonu, verovatno nakon već ranijeg napada.

Nekoliko sekundi kasnije, na snimku se vidi i osoba ženskog pola kako šutira pomenutu osobu, što odgovara opisu koji se prethodno pojavio u makedonskim medijima. Na snimku se vidu kako su devojku prisutni jedva obuzdali.

Uznemirujući video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.