BRAVO, MAJSTORE! Srbiji BRONZA na Evropskom prvenstvu u Budimpešti!
Ali Fejzolah Arsalan, Foto: Team Serbia/Twitter

svaka čast!

BRAVO, MAJSTORE! Srbiji BRONZA na Evropskom prvenstvu u Budimpešti!

Srpski rvači nastavili sa uspesima na velikim takmičenjima

Objavljeno: 20:16h

Srpski reprezentativac u rvanju Ali Fejzolah Arsalan osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti u kategoriji do 72 kilograma grčko-rimskim stilom.

Srpski rvači tako su ostvarili veliki uspeh i nastavili kontinuitet osvajanja medalja, a ovo je ukupno bila 35 medalja za srpsko rvanje na velikim takmičenjima.

U borbi za treće mesto Arsalan je savladao Pavela Puklaveca iz Hrvatske sa 4:1. Na putu do odličja, Arsalan je u osmini finala pobedio Turčina Čengiza Arslana sa 9:0, u četvrtfinalu je izgubio od Mađara Roberta Atile Friča sa 5:4, da bi u repasažu bio bolji od Mike Peteri Peltokangasa sa 10:0.

Malo je nedostajalo da se srpski rvači iz Mađarske vrate sa još trofeja. Ana Fabijan je u konkurenciji dama slobodnim stilom zbog povrede bila primorana da preda meč za bronzu, dok je u Sebastijan Nađ poražen u meču za treće msto Hasrata Jafarova iz Azerbejdžana u kategoriji do 67 kilograma grčko-rimskim stilom.

Najbolje srpske rvače ove godine očekuje još jedan veliki izazov, a to je Svetsko prvenstvo kome će početkom septembra domaćin biti Beograd.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.