Dobro je počelo, ali se loše završilo! Srpske rukometašice vezale i treći poraz!
Foto: Reuters

Nema veze!

Dobro je počelo, ali se loše završilo! Srpske rukometašice vezale i treći poraz!

Protiv Francuskinja naše rukometašice bile su vrlo oslabljene... Kapiten Katarina Krpež Sležak nije igrala zbog povrede, golman Jovana Risović zbog gnojne angine, dok je oproštajnu utakmicu propustila i Marija Obradović usled temperature
Objavljeno:

U utakmici koja nije imala rezultatski značaj za Srbiju, naše rukometašice su pokazale želju, ali je trenutna razlika u kvalitetu i manjak igračica usled povreda i virusa na kraju bio presudan. Francuska je slavila i obezbedila prolazak u polufinale - 28:21.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Izabranice selektorke Dragane Đurić i pre poslednjeg kola druge faze ostale su bez šanse da se domognu polufinala.

foto: Reuters

U izuzetno jakoj konkurenciji poražene su od Nemačke i Holandije, svetskih velesila, posle sjajne prve faze, pa su i bez plasmana u borbu za medalje napravile veliki uspeh.

Protiv Francuskinja naše rukometašice bile su vrlo oslabljene... Kapiten Katarina Krpež Sležak nije igrala zbog povrede, golman Jovana Risović zbog gnojne angine, dok je oproštajnu utakmicu propustila i Marija Obradović usled temperature.

Srpkinje su pružile odličan otpor i hrabro se suprotstavile favorizovanom rivalu, i na kraju su zauzele deveto mesto na Evropskom prvenstvu.

(Espreso.co.rs/Blic/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.