NISU SE NADALI OVAKVOM STARTU: Red Bul ima pune ruke posle do sledeće trke u Formuli 1, moraju da budu bolji!
Serhio Perez, Foto: EPA/Ali Haider

i to što pre

NISU SE NADALI OVAKVOM STARTU: Red Bul ima pune ruke posle do sledeće trke u Formuli 1, moraju da budu bolji!

Što se tiče Maksa i Čeka, njihov problem je u sistemu za dovod goriva, komori visokog pritiska (oko 500 bara) i čini se da je to lako rešiv problem, ali Maks Ferstapen i Serhio Peres sigurno nisu bili srećni

Objavljeno:

Red Bulovi vozači su na neslavan način završili prvu trku u sezoni zbog određenih tehničkih problema.

Nova sezona Formule 1 je počela i u Bahreinu je pobedu odneo Ferari jer su na prva dva mesta bili Šarl Lekler i Karlos Sajnc.

Aktuelni svetski šampion Maks Ferstapen je bio konkurentan tokom trke, ali je zbog određenih problema dva kruga pre kraja ostao bez plasmana.

Odustao je i njegov timski kolega Serhio Peres zbog identičnog kvara, dok je Pjer Gasli u Alfa Tauriju na manje od deset krugova pre kraja trke u plamenu napustio trkalište.

Formula 1
foto: EPA/Ali Haider

Dakle, Red Bul definitivno ima problem. Što se tiče Pjera Gaslija, njegov bolid se namučio sa MGU-K, generatorom kinetičke energije, a prema rečima Kristijana Hornera to nije onaj koji su imali Ferstapen i Peres.

To, na prvi pogled, deluje kao malo veći problem i Alfa Tauri bi zbog toga mogao da ima tešku sezonu, a možda čak i Red Bul, jer još uvek nije poznato o čemu se zapravo radi.

Što se tiče Maksa i Čeka, njihov problem je u sistemu za dovod goriva, komori visokog pritiska (oko 500 bara) i čini se da je to lako rešiv problem, ali Maks Ferstapen i Serhio Peres sigurno nisu bili srećni zbog načina na koji su trku završili...

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.