IVANA JEDVA ČEKA DA KRENE SVETSKO PRVENSTVO: Nadam se da ću odbraniti titulu pred svojim narodom!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

I MI SE NADAMO

IVANA JEDVA ČEKA DA KRENE SVETSKO PRVENSTVO: Nadam se da ću odbraniti titulu pred svojim narodom!

Nema najveće konkurentkinje, ali tu su neke od najboljih skakakčica sveta. Ja verujem u sebe, cilj je da odbranim titulu

Objavljeno:

Ivana Španović Vuleta nada se da će odbraniti titulu prvaka sveta u dvorani.

Svetsko prvenstvo odražava se u Štark areni predstojećeg vikenda od 18. do 20. marta.

Španović Vuleta je postala prvak sveta pre četiri godine, a 2017. je upravo u Areni osvojila evropsku titulu skokom 7, 24 metara.

- Razmišljala sam o 2017. poslednjih dana pred SP. Nadam se da ću odbraniti titulu pred svojim narodom. Mislim da sam sposobna da izvedem slične skokove. Ne želim ništa da obećavam, ali sam spremna i želim da iskoristim tu energiju - rekla je Ivana u Areni.

Ivana Vuleta
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Ona se osvrnula i na Olimpijske igre u Tokiju prošle godine i planove koje ima.

- Da su se ostvarili planovi iz Tokija, želela sam da završim karijeru kao olimpijski šampion. Ali nije ispalo kako smo planirali. Ali nemam više 25-26 godina, ima 31, mnogo se stvari promenilo. I dalje sam u sportu. Mislim da nisam ostvarila maksimum i to je jedini razlog zašto sam ovde. Sve što radim je zbog ljubavi. Ne želim da se to završi bez nekog pravog osećaja - Ivani neće biti lako u Areni.

- Volim jaku konkurenciju, u tim trenucima možež da ostvariš bolje rezultate. Nema najveće konkurentkinje, ali tu su neke od najboljih skakakčica sveta. Ja verujem u sebe, cilj je da odbranim titulu -

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.