BIVŠI POLICAJAC stoji iza UBISTVA MMA borca? SVI detalji LIKVIDACIJE! Objašnjen video snimak!
Uroš Stefanović, Foto: Printscreen/Youtube

ispaljeno 15 metaka

BIVŠI POLICAJAC stoji iza UBISTVA MMA borca? SVI detalji LIKVIDACIJE! Objašnjen video snimak!

Nakon hapšenja Daniela Janjoša (42), profesora fizičkog vaspitanja i bivšeg prvaka u streljaštvu, isplivali su novi detalji likvidacije Stefanovića.

Objavljeno:

Bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća (44), osumnjičen da je nalogodavac napada u kom je ubijen MMA borac Uroš Stefanović, a ranjen Goran Kovačević Goranac, ušetao je sinoć u novosadski MUP bez advokata i predao se.

Podsetimo, za Bogdanovićem je bila raspisana potraga zbog sumnje da je organizovao pokušaj likvidacije Kovačevića prošle godine u Novom Sadu, kada je stradao njegov prijatelj Stefanović.

Tada je u pucnjavi ispaljeno 15 metaka, a Goranac je ranjen u ruku. Posle ove likvidacije uhapšeno je 13 ljudi u spektakularnoj akciji policije, a pronađeni su i DNK tragovi u automobilu iz kog je izvršen napad.

Dalibor Bogdanović Boća
foto: Slađana Stojanović

Nakon hapšenja Daniela Janjoša (42), profesora fizičkog vaspitanja i bivšeg prvaka u streljaštvu, isplivali su novi detalji likvidacije Stefanovića. Naime, sigurnosne kamere snimile su likvidaciju, ali i to kako zeleni pikap "pežo" po Novom Sadu prati Kovačevića neposredno pre pucnjave.

Istragom je utvrđeno da je prava meta napada bio Kovačević.

- Prvo se mislilo da su Stefanović i Kovačević u momentu pucnjave bili u automobilu i da su napadnuti dok su se parkirali. Međutim, utvrđeno je da su Kovačević i Stefanović bili na motorima, kao i da su u trenutku pucnjave sa njima bila i dvojica Kovačevićevih sinova, takođe na motociklima - objašnjava izvor:

- Na snimku se vidi da neposredno pre pucnjave zeleni "pežo" prati četvoricu motociklista. Sumnja se da je za volanom "pežoa" bio Daniel Janjoš, koji se predao policiji u septembru prošle godine, dok je na zadnjem sedištu bio bivši policajac Bogdanović.

Uroš Stefanović
foto: Printscreen/Youtube

Prema rečima izvora, kobna pucnjava dogodila kada su motociklisti ušli u garažu u Cankarevoj ulici.

- U dvorište su ušla dva motora, odnosno Uroš Stefanović i Goranac. Stefanović je ostao ispred zgrade, a Goranac je ušao u garažu. Tamo se zadržao dva, tri minuta - ispričao je izvor.

Kako dalje nastavlja, kada je Goranac izašao iz garaže i zatvorio je, krenuo je prema izlazu.

- Tada je pogođen metkom u ruku, a Stefanović goloruk pritrčava vozaču "pežoa", odnosno osumnjičenom Janjošu, i udara ga. Baš u tom trenutku, Janjoš puca prema Gorancu. Da mu Stefanović nije prišao, Goranac bi sigurno bio ubijen.

Nakon predaje Daniela Janjoša novosadska policija pronašla je oružje, koje je, kako se sumnja, korišćeno u ubistvu.

Espreso/SrbijaDanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.