OD LEGENDE DO NAJOMRAŽENIJEG: Navijači Barse opkolili pa ŠUTIRALI Kumanov auto - sa njim je bila SUPRUGA! (VIDEO)
Foto: Twitter/@FootballWitball

nezaslužen tretman

OD LEGENDE DO NAJOMRAŽENIJEG: Navijači Barse opkolili pa ŠUTIRALI Kumanov auto - sa njim je bila SUPRUGA! (VIDEO)

Gnev navijača Barselone zbog rezultata na koje nisu navikli je sve veći

Objavljeno:

Ronald Kuman je sinoć doživeo velike neugodnosti kada je napuštao Kamp Nou.

Barselona je juče pred svojim navijačima poražena u El Klasiku od Real Madrida sa 2:1 što je izazvalo veliko nezadovoljstvo kod najvatrenijih navijača katalonskog kluba.

Oni su već neko vreme nezadovoljni Kumanovim rezultatima i traže njegov odlazak iz kluba, ali on ne želi da podnese ostavku.

Holandski stručnjak možda čeka da mu klub uruči otkaz zbog čega bi dobio čak 12 miliona evra odštete. Katalonski klub ove sezone igra zaista očajno, a poraz od najvećeg rivala je nešto što navijači ne praštaju.

Najljući navijači 'Blaugrane' sinoć su ispred stadiona čekali Kumana, a kada se on pojavio na kapiji u svom automobilu nastao je pravi haos.

Navijači su ga opkolili i zasuli raznim uvredama i tražili da napusti klub. Neki od njih su zaista preterali jer su počeli nogama da udaraju Kumanov automobil u kom je bila i njegova supruga, nakon čega je trener nagazio gas.

Retki su oni koji pokušavaju da smire strasti, pa podsećaju da niko nije zaslužio ovakav tretman, a pogotovo ne legenda kluba. Podsetimo, upravo je Kuman sjajnim golom iz slobodnjaka u produžetku protiv Samdporije doneo Barseloni prvu titulu prvaka Evrope 1992.

Pre toga i reforme tima i uspostavljanja škole fudbala od starne njegovog zemljaka Johana Krajfa, Barsa jeste bila veliki klub, ali ni približno kao danas.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.