OGLASIO SE I PREDSEDNIK VELEŽA POSLE HULIGANSKOG PIRA: Gledamo i ne verujemo šta je sve NAPRIČAO!
Foto: AP

VEROVALI ILI NE

OGLASIO SE I PREDSEDNIK VELEŽA POSLE HULIGANSKOG PIRA: Gledamo i ne verujemo šta je sve NAPRIČAO!

"Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar preneo na kompletan auto"

Objavljeno:

Policija potvrdila da su huligani bakljom zapalili automobil u kojem su bile sudije meča VeležBorac, ali predsednik Veleža ima svoju verziju.

Dok Velež čeka sednicu Disciplinske komisije FSBIH na kojoj će saznati kazne zbog sinoćnjih nereda tokom i posle prekinutog derbija protiv Borca, predsednik mostarskog kluba dao je šokantnu izjavu o događajima koji su se odvijali oko ponoći.

Tim iz Mostara nije reagovao na incidente sa stadiona, na koje je morao da utiče, ali su se zato dotakli druge teme - povreda sudija i njihovog zapaljenog automobila.

Iako je policija Hercegovačko-neretvanskog kantona potvrdila da je grupa huligana presrela automobil sa glavnim arbitrom Sabrijom Topalovićem, njegovim pomoćnikom, te supervizorom suđenja i bakljom zapalila automobil, predsednik Veleža Šemsudin Hasić je dao svoju, potpuno nepotrebnu, verziju događaja iz tunela Lendava kod Jablanice.

"Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar preneo na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema", cinično je prokomentarisao Hasić, prenosi klix.ba.

On je još preporučio da se povede računa o održavanju automobila te da se bude u komunikaciji s dobrim majstorima jer, kako kaže, boji se da je gnjev narastao na toliki nivo da se njim ne može upravljati.

Iako je očigledno reč o ironičnoj izjavi Hasića, ona je potpuno neprimerena u trenucima nakon jednog od najvećih incidenata u bosanskom fudbalu u poslednjih nekoliko godina i sigurno neće doprineti smirivanju tenzija.

One su počele još na stadionu, gde su navijači Veleža upali na teren kako bi se fizički obračunali sa arbitrima i igračima gostiju. Jovo Lukić dobio je udarac u glavu, što je prepričao za MONDO, a jedan od simpatizera domaćeg tima pokušao je motkom da udari trenera Banjalučana.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.