SAMO JE TO FALILO, ZVEZDA BEZ PODRŠKE DELIJA PROTIV LUDOGORECA: Navijači ne putuju u BUGARSKU!
Foto: Starsport

TO JE TO

SAMO JE TO FALILO, ZVEZDA BEZ PODRŠKE DELIJA PROTIV LUDOGORECA: Navijači ne putuju u BUGARSKU!

Nedostatak podrške sa tribina nakalemio se na zdravstvene probleme u taboru višestrukog šampiona Srbije pošto je u utorak stigla informacija o stomačnom virusu Milana Borjana

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde neće imati podršku navijača narednog četvrtka na utakmici protiv Ludogoreca u Bugarskoj zbog toga što je ova država stavila Srbiju na "crvenu listu" zbog velikog broja zaraženih virusom COVID-19.

Krivulja broja zaraženih u Srbiji nikako da se zaravna, što se oseća u svim sferama života, a cenu će platiti i popularne "Delije", koje neće moći u obližnju Bugarsku na duel 2. kola Lige Evrope.

FK Crvena zvezda, Delije
foto: Starsport

Nedostatak podrške sa tribina nakalemio se na zdravstvene probleme u taboru višestrukog šampiona Srbije pošto je u utorak stigla informacija o stomačnom virusu Milana Borjana, zbog kojeg je završio u bolnici.

Osim iskusnog golmana još nekolicina igrača crveno-belih ima slične probleme, zbog čega je klub sa "Marakane" zatražio odlaganje utakmice protiv Voždovca krajem nedelje.

Posle prvog kola Zvezda je na čelu grupe F Lige Evrope sa tri boda nakon prošlonedeljne pobede nad Brafom, Mitjiland i Ludogorec imaju po jedan, a portugalski predstavnik je bez bodova posle poraza u Beogradu.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.