ZNA SE KOJA ĆE BITI PORUKA SEVERA ZA FINALE KUPA: Zvezda otkrila! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

to je to

ZNA SE KOJA ĆE BITI PORUKA SEVERA ZA FINALE KUPA: Zvezda otkrila! (FOTO)

Zvezda je osvojila Superligu, dok će Partizan takođe imati priliku da se bori za jedini trofej i novi kup pehar u svojim vitrinama

Objavljeno:

Večeras se spušta zavesa na sezonu 2020/21 kada je reč o srpskom fudbalu, finalnom utakmicom kupa između Crvene zvezde i Partizana.

Navijači Crvene zvezde su se pripremili za poslednji meč sezone, gde će na Marakani dočekati "večitog rivala" od 19 časova.

Publike na stadionu neće biti, ali su se pristalice crveno-belih potrudile da njihovi igrači osete njihovu podršku, ovoga puta vizuelno.

Delije su se potrudile da „osveže“ sever novom mural-koreografijom, pošto je stadion zaključan za publiku zbog pandemije. Povodom slavljeničkog raspoloženja, oslikana je koreografija na kojoj dominira maskota Zvezde iz prošlog veka, Zvezdan Zvezdanić, koji s krunom na glavi u dresu Zvezde, u ruci drži još jednu krunu - odnosno ono čemu se crveno-beli nadaju, duploj kruni ove sezone.

Zvezda je osvojila Superligu, dok će Partizan takođe imati priliku da se bori za jedini trofej i novi kup pehar u svojim vitrinama.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.