TEŠKA TRAGEDIJA: Iznenada umro Srbinović!
Foto: Espreso.co.rs

tuga

TEŠKA TRAGEDIJA: Iznenada umro Srbinović!

"S velikom tugom i žalosti ovoga poslepodneva primili smo vest o iznenadnoj smrti 51-godišnjeg Miroslava Solde - Srbinovića"

Objavljeno: 20:03h

Kako navijačima nije dozvoljen ulaz na stadiona dvojica navijača Širokog Brijega su utakmicu protiv Tuzla Sitija posmatrali s kašike bagera.

Široki Brijeg je saopštio tužnu vest kako je jedan od dvojice navijača, 51-godišnji Miroslav Soldo - Srbinović preminuo.

"S velikom tugom i žalosti ovoga poslepodneva primili smo vest o iznenadnoj smrti 51-godišnjeg Miroslava Solde - Srbinovića. Pokojni Miro bio je primjer istinskog navijača i privrženika bojama NK Široki Brijeg. Nije bilo utakmice na kojoj nije bodrio tim s Pecare. Bilo da se igrala takmičarska, pripremna ili, pak, revijalna utakmica, Mirina podrška nikad nije izostajala.

Čak i u ova loša vremena, vremena koronavirusa koja su navijače odvojila od stadiona, Miro je našao način kako bodriti svoju ekipu. Na utakmici protiv FK Tuzla Siti na otvaranju sezone iz kašike bagera je izvan stadiona navijao za plave, a ova je fotografija snimljena upravo na toj utakmici i ostaće kao večna uspomena na jednog od najvećih i najprivrženijih navijača našega kluba.

Dragi Miro, počivaj u miru Božjem, a tvojoj prodoci i prijateljima duboko saučešće", saopštili su iz Širokog Brijega.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.