OPAKI VIRUS GODINAMA GAZI, ZATVORITE LOŽE DA SE COVID NE ZARAZI: Oštra poruka navijača upućena Fudbalskom savezu!
Zamagljena lica pripadnika Armade, Foto: Printscreen/Youtube/EDEN7

JAK UDARAC ZA "MOĆNIKE"

OPAKI VIRUS GODINAMA GAZI, ZATVORITE LOŽE DA SE COVID NE ZARAZI: Oštra poruka navijača upućena Fudbalskom savezu!

Riječka Armada je uoči finala, a pre proglašenja zabrane prisustva navijača, htela da organizuje putovanje u Šibenik brodom. Zbog HNS-ove odluke nisu mogli da budu na utakmici, ali to deo njih nije sprečilo da dođu u taj primorski grad

Objavljeno:

Rijeka je pobedom nad zagrebačkom Lokomotivom od 1:0 u Šibeniku stigla do šestog trofeja u Kupu Hrvatske.

Iako je navijačima bio zabranjen dolazak, tribine Šubićevca ugostile su delegate HNS-a i portparole klubova. Na tribini su tako bili Ante Kulušić, Davor Šuker, Zlatko Dalić, Slaven Bilić i druge poznate ličnosti hrvatskog fudbala.

Riječka Armada je uoči finala, a pre proglašenja zabrane prisustva navijača, htela da organizuje putovanje u Šibenik brodom. Zbog HNS-ove odluke nisu mogli da budu na utakmici, ali to deo njih nije sprečilo da dođu u Šibenik i transparentom pošalju poruku Savezu.

- Opaki virus HNS već godinama naš fudbal gazi, pustite navijače a zatvorite lože - da se Covid ne zarazi! - piše na poruci koju su pripadnici Armade digli kraj Šibenskog mosta.

Izvršni odbor HNS-a doneo je odluku o zatvaranju tribina za poslednje kolo HNL-a i finale Kupa. To je urađeno uprkos pritisku Osijeka koji je dobio dozvolu od opštinskog odbora da otvori tribine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.