Ekstaza, delirijum, suze i hektolitri piva: Navijači Lestera su napravili žurku za pamćenje! (FOTO) (VIDEO)

Fešta bez prestanka

Ekstaza, delirijum, suze i hektolitri piva: Navijači Lestera su napravili žurku za pamćenje! (FOTO) (VIDEO)

Nema tog čoveka u Engleskoj koji bodri "lisice", a da nije u nekom pabu gledao meč na "Stamford bridžu", a onda izašao na ulice da slavi istorijski podvig njegovog voljenog kluba
Objavljeno:

Najlepša moderna fudbalska bajka dobila je svoj srećan kraj kada se začuo poslednji sudijski zvižduk na meču između Čelsija i Totenhema, a koji je označio da je Lester postao šampion Premijer lige. Čudo se dogodilo: Lester slavi titulu, Azar heroj Lisica! (VIDEO) U 132 godine postojanja, "lisice" su se prvi put okitile "pobedničkim lovorima" u Engleskoj i osvojile istorijsku titulu prvaka jedne od najjačih liga na svetu. Ne moramo ni da vam kažemo šta se desilo u Vardijevoj kući kad je sviran kraj u Londonu! (VIDEO) Bio je to i znak da žurka, koja će trajati bez prestanka do kraja sezone, može da počne za navijače kluba koji je učinio najveći podvig, barem kada govorimo o fudbalu u 21. veku.

Ovo se ne pamti: Lester dobio prvake Engleske i šampiona sveta u istoj noći! (FOTO) Svi oni koji severno do Londona obožavaju plavu boju, sjatili su se po pabovima, gde su gledali televizijski prenos meča na "Stamford Bridžu", a onda po njegovom završetku usledio je masovni delirijum i izlazak na ulice.
Neće se zadovoljiti samo jednom titulom: Poruka vlasnika Lestera svima koji žele njegove igrače! Pogledajte kako su samo pristalice Lestera slavile prethodne noći i ovog jutra istorijski uspeh voljenog tima, kakav će teško neko drugi ponoviti.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.