SRPSKI NAVIJAČI NA STADIONU TOKOM UTAKMICE KOSOVO-CRNA GORA: Neverovatna vest stiže nam iz Prištine!
Ilustracija sa utakmice Srbija - Crna Gora na Marakani, Foto: Starsport©

MEČ U KOJI SU UPRTE MNOGE OČI

SRPSKI NAVIJAČI NA STADIONU TOKOM UTAKMICE KOSOVO-CRNA GORA: Neverovatna vest stiže nam iz Prištine!

Na stadionu Fadilj Vokri biće veliki broj pripadnika policije

Objavljeno: 21:31h

Nema još puno vremena do početka utakmice između selekcije Fudbalskog saveza Kosova i reprezentacije Crne Gore na stadionu Fadilj Vokri u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se održava 2020. godine.

I jednima i drugima na ovom meču pobeda je imperativ, a nekoliko vesti o stvarima koje okružuju tu utakmicu donose nam mediji iz južne srpske pokrajine.

Kako piše "Gazetaekspres", na najvećem stadionu u Prištini tribine biće pune, ali će se uz veliku policijsku pratnju na njemu naći i 300 crnogorskih navijača, među kojima će biti i onih koji se deklarišu kao Srbi (verovatno pripadnici grupe Varvari).

Navijači Crne Gore
Navijači Crne Gore foto: EPA

Takođe, u 9. minutu meča svi će upaliti mobilne telefone, razviti veliki transparent i zapevati pesmu u čast Fadilja Vokrija, fudbalsku legendu albanskog porekla, igrača koji je nastupao čak 12 puta za reprezentaciju Jugoslavije tokom druge polovine 80-ih godina.

Videćemo hoće li sve proteći u duhu fer-pleja i bez incidenata.

Podsetimo, tokom dana je i predsednik FSCG Dejan Savićević, legenda Milana, Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije došao na grob svog nekadašnjeg saradnika i čoveka sa kojim

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.