POLICIJA U PANICI: Vanredno stanje u Minhenu, a za sve je krivo 1.000 Delija!
Korteo Delija, Foto: Espreso

NEMCIMA SE TRESU GAĆE

POLICIJA U PANICI: Vanredno stanje u Minhenu, a za sve je krivo 1.000 Delija!

Nemačka policija je bila na maksimalnom oprezu i pre dve godine, kada je srpski šampion gostovao u Kelnu

Objavljeno:

Vanredno stanje u Minhenu.

Policija je značajno podigla nivo opreza uoči utakmice između Bajerna i Crvene zvezde na startu Lige šampiona, pošto je meč procenjen za događaj visokog rizika.

Kako piše lokalni Abendcajtung, a prenosi MOZZART Sport, očekuje se oko 1.000 problematičnih navijača iz Beograda, koji će verovatno biti pod posebnom prismotrom. Isti izvor navodi da se očekuje i povećani policijski nadzor u gradu, a kako je saopšteno biće angažovano oko 400-500 zvaničnih lica.

PODSETITE SE KORTEA DELIJA U BERNU PRED MEČ SA JANG BOJSOM

Nemačka policija je bila na maksimalnom oprezu i pre dve godine, kada je srpski šampion gostovao u Kelnu. Tada je na ulicama ovog nemačkog grada bio ogroman broj pripadnika organa reda, pa se očekuje da će slično biti i ovog puta.

Crvenoj zvezdi je za ovaj meč pripalo 3.400 ulaznica, a očekuje se i dolazak značajnog broja navijača srpskog kluba iz ostalih delova Nemačke.

Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde zakazana je za sredu od 21 čas. Crveno-beli u Minhen odlaze u utorak u ranim jutarnjim časovima, a uveče će odraditi trening na Alijanc Areni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.