JEZIV NAVIJAČKI SUKOB NA ULICAMA GLAVNOG GRADA: Huligani sa sekirama i čekićima napali protivničku frakciju!
Ilustracija, Foto: AP

strašno

JEZIV NAVIJAČKI SUKOB NA ULICAMA GLAVNOG GRADA: Huligani sa sekirama i čekićima napali protivničku frakciju!

Jedan je napadač nosio manju sekiru, a druga dvojica su u rukama nosili čekiće. U celom tom događaju, 42-godišnjak je pokušao maknuti mladiće s terase lokala kako bi sprečio napad

Objavljeno: 16:22h

Zagrebačka policija, nakon završenog istraživanja, sumnjiči mladića (23) za nanošenje teških povreda i izazivanje nereda.

Sumnja se da je mladić, inače član navijačke grupe, 23. jula 2019., oko 19.15 sati, u društvu još dvoje navijača od 21 i 23 godine, došao u Ulicu Svetice u kafić u kojem je znao da će biti pripadnici suprotstavljene navijačke frakcije.

S manjom sekiorm u ruci, stigao je na terasu kafića na kojoj se u tom trenutku, uz veći broj za sada nepoznatih ljudi, nalazio i 42-godišnjak. Svi su bili pripadnici suprotstavljene navijačke grupe, javlja PU zagrebačka.

Tom prilikom osumnjičeni je počeo mahati sekirom prema tim ljudima uz pogrdne povike, pozivajući sve vreme na fizički sukob, te u isto vreme pozivajući ljude koji su došli s njim u društvu da mu se pridruže u napadu.

Jedan je napadač nosio manju sekiru, a druga dvojica su u rukama nosili čekiće.

U celom tom događaju, 42-godišnjak je pokušao da skloni mladiće s terase lokala kako bi sprečio napad na sebe i druge kada je osumnjičeni dotrčao do njega te je svom snagom zamahnuo sekirom u smeru njegove glave, ali je 42-godišnjak kretanjem unazad uspeo da izbegne udarac. Pritom je izgubio ravnotežu i pao na tlo.

Prilikom navedenog sukoba 36-godišnjak koji mu je pokušao pomoći, lakše je povredio nogu.

Osumnjičeni 23-godišnjak je u zakonskom roku priveden.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.