Kinzijeva devojka nije bila oduševljena Delijama, dok nije zagrmelo: Sever celi sada se veseli! (VIDEO)

Nije ostala imuna

Kinzijeva devojka nije bila oduševljena Delijama, dok nije zagrmelo: Sever celi sada se veseli! (VIDEO)

Atraktivna Didi Damati, je već ove sezone prisustvovala utakmicama Zvezde, pa zato i nije bila toliko iznenađena atmosferom koju prave navijači crveno-belih, ali ipak je u jednom trenutku reagovala
Objavljeno: 14:44h

Košarkaš Crvene zvezde, Tarens Kinzi, imao je posebnu podršku tokom utakmice protiv Darušafake u Evroligi. Njemu je u ovih dana u poseti devojka Didi Damati, koja ga je bodrila na utakmici protiv turskog tima. Jedan Zvezdin Amerikanac imao je specijalnu i vatrenu podrsku! (VIDEO) Atraktivnoj Afroamerikanki, koja nikoga u hali nije ostavila ravnodušnim i svako ko ju je video je uzdisao za njenim oblinama, nije prvi put da dolazi u Beograd i prisustvuje utakmicama crveno-belih.

Tarens Kinzi nije sa ostalima pozdravio Delije posle poraza od Darušafake! (VIDEO) Moramo priznati da, za razliku od mnogih drugih gostiju koji su dolazili na utakmice crveno-belih u Evroligi i ostajali zabezeknuti fenomenalnom atmosferom koju prave navijači, prelepa Didi je delovala tokom čitavog meča prilično nezainteresovano za dešavanja oko nje.

A photo posted by Dede Damati (@dedeonthebeach) on

Fotografija iz Arene posle utakmice sa Darušafakom slomila srce Delijama! (FOTO)
Mileru je mnogo teško pao poraz, ali tu je bio Mitrović da jakim govorom digne moral ekipi! (VIDEO)
Espreso

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.