SEVALE ŠTANGLE I PENDRECI, PUCALE LOBANJE: Ni Nemačka nije što je bila, huligani izlomili četiri grada!
Navijači su se tukli širom Nemačke prethodnog vikenda, Foto: Printscreen

DIVLJANJE BESNIH NAVIJAČA

SEVALE ŠTANGLE I PENDRECI, PUCALE LOBANJE: Ni Nemačka nije što je bila, huligani izlomili četiri grada!

Nekada bes najvatrenijih pristalica toliko eskalira da se pretvori u masovnu tuču

Objavljeno:

Fudbal navijačima donosi mnogo radosti, ali i mnogo tuge zbog igara voljenog tima.

Nekada bes najvatrenijih pristalica toliko eskalira da se pretvori u masovnu tuču. Tako je bilo u Nemačkoj prethodnog vikenda kada su sukobili navijači pred utakmice Bundeslige i nižih liga nemačkog fudbala.

Union Berlin - Magdeburg

Utakmicu nemačke Cvajte u Berlinu obeležio je haos. Magdeburg je poražen sa 3:0 od Union Berlina i tako ispao u treću nemačku ligu, a navijači su bes iskazali tako što su prvo prekinuli utakmicu u 82. minutu. Napravljena je desetominutna pauza posle koje je meč završen, a posle duela su se pristalice obe ekipe potukle u okolini stadiona berlinskog tima.

Fortuna Dizeldorf - Šalke

Divljanja huligana nije bila pošteđena ni Bundesliga. Navijači Fortune iz Dizeldorfa i Šalkea sreli su se na železničkoj stanici u Dizeldorfu. Obe grupe su putovale na gostovanja svoji omiljenih klubova u Dortmund odnosno Leverkuzen. Ne treba reći kakav je haos nastao kada su se vatreni navijači susreli.

Minster - Karlsrue

Navijači nemačkog trećeligaša Minstera napali su pristalice Karlsruea. Tuča se odigrala 11. maja ispred jednog kafića, a huligani su koristili stolice kako bi očitali lekciju rivalima.

Keln - Borusija Menhengladbah

Kako sada stvari stoje na tabeli Cvajte, Keln će se naredne sezone vratiti u Bundesligu. Nagoveštaj šta čeka pristalice ostalih klubova sledeće godine dali su Kelnovi navijači koji su napali fanove Borusije iz Menhengladbaha koji su se spremali za gostovanje Nirnbergu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.