Dobacivali su im - čamugo, tukli ih na ulici i po klubovima: Strani sportisti koji su imali frku u Srbiji! (FOTO)

jedan je optužen za ubistvo

Dobacivali su im - čamugo, tukli ih na ulici i po klubovima: Strani sportisti koji su imali frku u Srbiji! (FOTO)

Iako je naša zemlja poznata po velikodušnosti i ljubaznosti, pojedini stranci imali su dosta neprijatnosti
Objavljeno: 19:09h

Košarkaš Crvene zvezde, Kvinsi Miler pretučen je u noći između nedelje i ponedeljka u jednom noćnom klubu u Beogradu. Prema informacijama u medijima, Zvezdin Amerikanac napadnut ispred kluba i tom prilikom je zadobio telesne povrede i polomljen mu je zub. Kvinsi Miler pretučen u provodu: Košarkašu Zvezde slomljen zub! Njegov slučaj podstakao nas je da se prisetimo koji su sve stranci imali neprijatnosti u Srbiji, iako je naša zemlja poznata po velikodušnosti i ljubaznosti pre svega. Miler: Da li izgleda kao su me tukli? Imam li ožiljak? Da li mi fali zub? (VIDEO) 1. Svojevremeno, tokom 2011, bivši fudbaleri Partizana, Princ Tejgo i Dominik Adija verbalno i fizički su napadnuti u jednom kafiću u novobeogradskom naselju "Belvil". - U pitanju je bio nesporazum. Ti momci su nam na srpskom nešto rekli što mi nismo razumeli i tada je došlo do sukoba. Oni su bili pod dejstvom alkohola, ali nije bilo toliko strašno kako se predstavilo u medijima - izjavio je tada reprezentativac Gane, zahvalivši se navijačima Partizana na brzoj reakciji.

- Hvala navijačima, prijatno su nas iznenadili svojim dolaskom, ali ne smem ništa više da kažem - istakao je Tejgo. 2. Tokom 2013. godine, tada košarkaš Partizana Tarens Kinzi, imao je incident u jednom noćnom klubu u Beogradu.
Po gradu su se tada pojavile priče da su Amerikanca veče pred put u Laktaše na duel s Igokeom napale pristalice Crvene zvezde, ali iz Humske su kasnije demantovali te navode. Ispostavilo se da se Kinzi potukao jedne subote, tokom noćnog izlaska. 3. Fudbaler iz Gane Solomon Opoku u martu 2008. našao se na meti navijača čačanskog Borca. Tamnoputog igrača, koji je došao na probu, grupa mladića kod stadiona udarala nogama i rukama! Ovaj 21-godišnji tamnoputi fudbaler pretučen je jedno subotnje popodne kod Osnovne škole "Vuk Karadžić", u blizini stadiona kraj Morave.
Prema nezvaničnim informacijama, na njega je, posle utakmice Borac - Bežanija, nasrnulo nekoliko navijača domaćina, koji su ga, uz rasističke povike, udarali rukama i nogama. 4. Eliomar Silva, nekadašnji fudbaler Partizana, takođe je imao neprijatnosti u našoj domovini. Dok je nosio dres Javora, Brazilac je u Ivanjici imao je problema zbog boje kože. U nekoliko navrata dobacivali su mu na ulici "crnčuga" i upućivali uvredljive reči, buljili u njega, te pokazivali rukama uz glasno "vidi crnca".
Takođe, imao je i par neprijatnosti u beogradskim klubovima, a pretpostavlja se da je razlog bio što je simpatisao crno-bele. 5. Košarkaš s Jamajke, Kimani Frend, u novembru 2012. izazvao je saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Nevena Dragutinović (29), devojka pevača grupe In Vivo.
Kasnije je osuđen u Višem sudu u Beogradu na tri godine zatvora. Frend je na uglu Francuske i Cara Dušana pod dejstvom alkohola škodom pregazio devojku, koja je u tom momentu izašla iz taksija. (A. V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.