PROCURIO JEZIVI SNIMAK IŽIVLJAVANJA: Vođa navijača šamara i maltretira konobara, pa ga davi!
Dejan Kostić Dela tuče i maltretira konobara, Foto: Printscreen/Youtube/Slobodan Vaskovic

Užasno

PROCURIO JEZIVI SNIMAK IŽIVLJAVANJA: Vođa navijača šamara i maltretira konobara, pa ga davi!

On je od ranije poznat policiji, već je bio u zatvoru na služenju petogodišnje kazne za pokušaj ubistva

Objavljeno: 14:00h

Jezivi snimak fizičkog i psihičkog maltretiranja i zlostavljanja konobara od strane vođe navijača se pojavio na internetu i policija u Republici Srpskoj je odmah reagovala.

Vođa navijača Borca, poznatih kao Lešinari, Dejan Kostić Dela uhapšen je ponovo zbog sumnje da je tukao i maltretirao konobara u kafiću "Armando" u Banja Luci, saznaje "Srpskainfo".

Čim se snimak pojavio na društvenim mrežama u nedelju, policija je privela od ranije poznatog Kostića zbog nasilničkog ponašanja, što je potvrdila portparolka Policijske uprave Banja Luka, Marija Markanović, navodeći inicijale osumnjičenog.

- Uhapšeni je osumnjičen da je nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, ponovo došao u ugostiteljski objekat i fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka. Sve dalje mere biće poduzete po instrukcijama dežurnog tužioca – pojasnila je Markanovićeva.

Prema nezvaničnim informacijama, prvi sukob se dogodio 23. aprila u kafiću kada se Kostić potukao sa jednim mladićem i policija je i tada intervenisala, pa je vođa Lešinara dobio prekršajnu prijavu.

Kostić je već odležao zatvorsku kaznu od pet godina zbog pokušaja ubistva, a u policiji ima debeo dosije, gde se nalaze prijave za tuče, krađe i druga teška krivična dela.

"Dela" je poslednji put na stranicama crne hronike završio pre godinu dana kada je dva puta uboden nožem u Banja Luci, ali je on tvrdio da nikakve tuče nije bilo i da je sve to bio nesrećni slučaj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.