Nisu zaslužili ni slovo, jer nemaju habrosti i prkosa! Priredimo im fin doček, nek' im bude kao u paklu!
Varvari spremaju paklen doček igračima Zvezde, Foto: Printscreen/Youtube/fmm

Proglas Varvara

Nisu zaslužili ni slovo, jer nemaju habrosti i prkosa! Priredimo im fin doček, nek' im bude kao u paklu!

Navijači Budućnosti su izdali proglas kojim najavljuju šta očekuju večeras

Objavljeno:

Varvari spremaju pakao košarkašima Crvene zvezde u "Morači".

Budućnost i Crvena zvezda od 19 časova igraju treću utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige, a atmosfera ključa već danima unazad posle dve utakmice u Beogradu.

Navijačka grupa koja prati plavo-bele iz Podgorice je povom utakmice izdala saopštenje za sve svoje pripadnike, ali i ostale navijače Budućnosti kojom najavljuje šta će napraviti i šta planiraju na meču.

Posle pokušaja da tokom noći petardama i vatrometom uznemire ekspediciju crveno-belih, Varvari su napisali proglas u kome su osuli i paljbu po igračima svog tima zbog kukavičke igre u Beogradu i najavljuju da će ovaj meč u stvari biti njihova, navijačka, bitka za očuvanje ponosa, časti i obraza.

Varvari su kivni na igrače svog tima
Varvari su kivni na igrače svog timafoto: Printscreen

- Braćo, sad apsolutno nema nazad! Sad nema Odlaganja, ostali smo samo mi! Ulazimo u finiš ove iritantne sezone, koja je uticala na zdravlje mnogih. Nije nam u krvi da odustajemo pa to nećemo ni sada uraditi. Ove dve utakmice su Varvarske bitke za ponos. Bitke koje nas odvajaju od ostalih. Tačnije, Varvari protiv ostatka sveta, kao i uvek.

- Nećemo komentarisati našu igru u finalnoj seriji jer ti momci ne zaslužuju ni slovo u našem tekstu. Ovde ne pričamo o pogođenim šutevima, ovde pričamo o nedostatku hrabrosti i prkosa. Ali ak oneko sumnja, mi nismo završili svoj deo "posla". Nama je ostalo ono najslađe za kraj. Da izbacimo svu muku, ljubav i patnju iz sebe i da pokažemo da ovaj grad živi za ovaj klub.

Oni su se osvrnuli i na dešavanja na mečevima u Beogradu, skandiranja sa tribina, a sve to su iz Budućnosti i crnogorskih medija okarakterisali kao "atmosferu linča" čime je dodatno podgrejana temperatura.

Proglas Varvara za utakmicu sa Crvenom zvezdom
Proglas Varvara za utakmicu sa Crvenom zvezdomfoto: Printscreen/Instagram/ultra_podgorica

- Jako je važno da ostanemo pribrani iako sa svih strana žele da nas uguraju u svoje igre. Skandiranje i vređanje iz Pionira nas ne dotiče jer da bi te nešto vređalo prvo mora biti istina, a drugo mora biti rečeno od strane ljudi čije mišljenje ceniš. U ovoj situaciji skup moralnih nula i njihovo "neorganizovano" navijanje kod nas samo izaziva osmeh.

- Bili smo mi i u većim problemima od ovih pa nismo kukali, niti tražili alibi. Porazi su sastavni deo života i oni dođu i prođu ali je pitanje kako ih podneseš. I tu je glavna razlika između šampiona i gubitnika. U sezoni u kojoj su svi mnogo očekivali je svakako još teže, ali mi se ne predajemo do kraja. Mi verujemo, jer vatra još tinja u nama.

Na kraju su poručili i šta pripremaju košarkašima Zvezde.

- Priredimo fin doček košarkašima Crvene zvezde jer njihovi navijači su naši prijatelji. Neka se osećaju kao paklu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.