NE MOGU BAŠ SVI U MADRID: Jedan vođa navijača Boke vraćen kući sa aerodroma, dok će čuveni Rafa biti pod pratnjom!
Navijači Boke Juniors, Foto: Reuters

euforija

NE MOGU BAŠ SVI U MADRID: Jedan vođa navijača Boke vraćen kući sa aerodroma, dok će čuveni Rafa biti pod pratnjom!

Di Zeo je morao da traži od ministarstva pravde da ga puste da napusti Argentinu

Objavljeno:

Unutrašnji organi reda Španije deportovali su vođu navijača Boke juniors Maksija Macara nazad za Argentinu, prenose mediji na Pirinejskom poluostrvu.

Kako javlja "AS" policija je detektovala Macara i odmah ga vratila nazad za Buenos Ajres, zbog bezbednosti meča između River Plejta i Boke juniors u revanšu finala Kopa Libertadores.

Macaro je jedan od najozloglašenijih huligana u Argentini i čim su ga u Madridu videli odmah su ga poslali nazad za Južnu Ameriku.

To nije sve o huliganima...

Naime, još jedan ozloglašeni navijač Boke, čuveni Rafa di Zeo biće pod budnim okom madridske i argentinske policije ukoliko se bude odlučio da krene put Santjaga Bernabea gde će se odigrati finale Kopa Libertadores.

Di Zeo je morao da traži od ministarstva pravde da ga puste da napusti Argentinu, a sve se desilo u sredu nakon što je priložio sve podatke o tome koliko ostaje, kad se vraća i u kom hotelu ostaje.

Nema sumnje da će Di Zeo imati ozbiljnu pratnju u Madridu, jer španska policija spremna da ga prati u saradnji sa argentinskom delegacijom koja putuje u Madrid da bi sarađivala u čitavom procesu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.