UPOZORENJE ZA DELIJE PRED PUT U NAPULJ: Nekoliko stvari moraju da izbegnu, ali posebno neka povedu računa o štajgi!
Delije, Foto: Dado Đilas

Biće vatreno

UPOZORENJE ZA DELIJE PRED PUT U NAPULJ: Nekoliko stvari moraju da izbegnu, ali posebno neka povedu računa o štajgi!

Da li ćemo gledati možda i najluđi navijački okrša u Evropi ove godine?

Objavljeno:

Oko 3.000 navijača Zvezde sprema se za put u Napulj, a na navijačkim forumima već se razmenjuju upozorenja i saveti kako da se izbegnu obračuni sa Italijanima, prenose beogradski mediji.

- Gostovanje Napoliju jedno je od najopasnijih u Evropi i zbog toga se dobro čuvajte - poručuju navijači Crvene zvezde! Crveno-beli gostuju Napoliju u 5. kolu Lige šampiona 28. novembra, a grad podno Vezuva je poznat po tome što gostujući navijači, gotovo po pravilu, izvuku deblji kraj.

Napulj
Napulj foto: AP

“Delijama” će ovo biti prvi organizovan odlazak na gostovanje u Ligi šampiona. Na mečeve protiv Pariz Sen Žermena i Liverpula nisu smeli da idu zbog suspenzijeUEFA.

Za utakmicu u Napulju su, međutim, dobili oko 3.000 ulaznica, pa su na navijačkim forumima počeli da se dogovaraju i planiraju put u Italiju. Veliki akcenat je stavljen na bezbednost, odnosno na ono što se nikako ne sme raditi u Napulju.

Navijači Napolija
Navijači Napolija foto: Reuters

Izbegavajte kretanje u grupama, ne idite u uličice u kraju San Lorenco, vodite računa na potez od “štajge” Ćezare Rosarol, kao i u lučkom delu oko pristaništa! Krećite se tamo gde se svi kreću, ponašajte se kao što se i drugi ponašaju. Nema potrebe zalaziti dublje u uličice. Nemojte pisati kuda idete, odakle krećete i gde i kada slećete. Ozbiljno shvatite ono što je napisano kako biste izbegli bilo kakvu neprijatnu situaciju u Napulju. Nemoj nekome da je palo na pamet da uzima karte koje nisu za sektor određen za gostujuće navijače - piše na navijačkom forumu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.