BLISKI SUSRET FORSA I TORCIDE: Splićanima je pala zastava u Beogradu, a Radovci su odradili potez za poštovanje!
Foto: Saša Pavlić Koky

kodeksi

BLISKI SUSRET FORSA I TORCIDE: Splićanima je pala zastava u Beogradu, a Radovci su odradili potez za poštovanje!

Primopredaja je odrađena na beogradskom aerodromu

Objavljeno: 19:43h

Navijačka grupa splitskog Hajduka "Torcida" ponovo je u posedu jedne od najznačajnijih zastava koja je u avgustu "pala" u akcije srpske policije.

Hrvatski navijači su na putu za Bugarsku demolirali jednu pumpu, završili u pritvoru, a tom prilikom oduzeti su im i određeni transparenti, među kojima je bila i zastava "Torcida".

Ona se u jednom trenutku našla i u prodaji na internetu, međutim nije bilo zainteresovanih da kupe vredan navijački "plen" najviše zbog činjenice što se u Srbiji poštuje ultras kodeks, po kome, u ovom slučaju, zastava mora biti vraćena jer nije "pala" u navijačkom obračunu ili akciji.

Zastava je skinuta iz prodaje, u međuvremenu je došla u ruke navijača Rada "Junajted Forsa" koji su je vratili Splićanima, sa kojima su u dobrim odnosima.

Primopredaja je, inače, izvršena na beogradskom aerodromu.

- Nakon što je nečasno oduzet od strane srpske policije, transparent je juče vraćen po strogim pravilima navijačkog kodeksa i ultras mentaliteta (bez ikakvog trgovanja) od "United Force-a", navijača Rada. Ostvareni su samo službeni kontakti bez ikakvih posrednika. Primopredaja je odrađena na beogradskom aerodromu - navodi se u poruci navijača Hajduka, koji su od ranije poznati po dobrim odnosima sa Radovcima.

Navijači Rada, Junajted Fors
Navijači Rada, Junajted Fors foto: Saša Pavlić Koky

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.