ISPLIVALI NOVI SNIMCI TUČE DELIJA I NAVIJAČA PSŽ-A: Poletela je baklja, a onda je počela potera! Evo ih ovde, bre!
Foto: Promo

Pojavili se

ISPLIVALI NOVI SNIMCI TUČE DELIJA I NAVIJAČA PSŽ-A: Poletela je baklja, a onda je počela potera! Evo ih ovde, bre!

Brutalni okršaji su se dogodili u okolini "Parka prinčeva"

Objavljeno:

Po završetku utakmice između PSŽ-a i Crvene zvezde došlo je do tuče navijača dva kluba ispred i u okolini stadiona.

Na onom prvom inicijalnom snimku koji je objavio "Le Parizijen" mogli smo da vidimo kako grupa navijača gazi jednog koji leži na ulici, ali se nije moglo razaznati ko je. Međutim, oni su i objavili da je jedan navijač Zvezde zbog povreda prebačen u bolnicu.

Međutim, sada su se na društvenim mrežama i ostalim platformama pojavili novi snimci okršaja u blizini "Parka prinčeva" i na kojima se može videti da su korišćene i baklje.

Tako se na jednom snimku vidi gađanje bakljama i on je snimljen od strane jednog navijača PSŽ-a.

A potom na druga dva snimka se vidi "akcijanje" Delija, tačnije njihova jurnjava za domaćin pristalicama, i na prvom snimku jedan iz grupe viče na srpskom "Evo ih ovde, bre".

Na drugom snimku se vidi kako grupa od više od 100 navijača Zvezde kruži oko stadiona i skandira "Srbija! Srbija!", a u opisu piše da jure Arape iz PSŽ-a.

Ono što je interesantno jeste da su Delije u dobrim odnosima sa jednim delom navijača "svetaca", a to su Bulonj bojsi, među kojima ima i dosta Srba i uglavnom ih čine Evropljani, dok sa druge strane deo ultrasa iz kopa među navijačima PSŽ-a čine druge grupe koje predvode Arapi i neretki su sukobi za prevlast na tribini među dvema grupacijama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.