HAOS U PRAGU!!! Navijači Sparte probili reklame i upali u teren! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

Nemile scene

HAOS U PRAGU!!! Navijači Sparte probili reklame i upali u teren! (VIDEO)

Sve je izgledalo krajnje bizarno i naravno neprimereno ovakvom događaju

Objavljeno: 23:10h

Na utakmici između Spartaka iz Subotice i Sparte iz Praga u sklopu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, desila se pomalo zastrašujuća situacija, kada su u 73 minutu meča navijači domaće ekipe slišli niz tribinu, slomili reklame oko terena i laganim i hladnim korakom ušetali u teren u želji da se obračunaju sa svojim "lubimcima".

I dok su se igrači obe ekipe lagano povlačili na drugi deo terena, kapiten ekipe iz Praga, Šural je krenuo ka nezadovoljnoj grupi.

Većina aktera ove nemile situacije na glavama su nosili fantomke, ali nihovi pogledi upućeni ka kapitenu su bili više nego neprijatni.

Oni su rekli šta su imali, kapiten je saslušao, i onda su lagano kao da se ništa nije desilo, i kao da nije u toku ozbiljna Evropska utakmica odšetali nazad do tribine.

Sve je izgledalo krajnje bizarno i naravno neprimereno ovakvom događaju, a sigurni smo da ovo nije kraj problema fudbalera Sparte, koje nakon meča čeka pravi mali pakao, što od novinara, što od navijača koji su dokazali da se ne libe ničeg.

Lagano ušetavanje navijača Sparte u teren
Lagano ušetavanje navijača Sparte u terenfoto: Printscreen/RTS

Biće ovo duga noć u Pragu za fudbalere Sparte!

BONUS VIDEO: Gostovanje Uroša Marjanovića na Happy TV

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.