SRAM IH BILO! NEČUVENO! Englezi imali nacistički ispad na Mundijalu, ceo svet bruji o ovome! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

NEMOGUĆI SU!

SRAM IH BILO! NEČUVENO! Englezi imali nacistički ispad na Mundijalu, ceo svet bruji o ovome! (VIDEO)

A, valja podsetiti da su upravo Englezi prozivali Ruse da su rasisti pred početak SP

Objavljeno: 11:40h

Nekolicina engleskih navijača dala je sebi za pravo da usred Rusije salutira poput nemačkih nacista iz Drugog svetskog rata?! Da sve bude još bljutavije i groznije oni su to uradili u Volgogradu, nekadašnjem Staljingradu, gradu u kojem se vodila najžešća i najkrvavija bitka u Drugom svetskom ratu i uopšte u istoriji bitaka u ljudskoj civilizaciji. Procenjuje se da je u borbama Rusa/Sovjeta i Nemaca poginulo između 1,2 i 1,8 miliona ljudi!

Ova grupa Engleza, možda to i ne zna, što joj svakako nije opravdanje za užasno ponašanje u kafiću u Volgogradu.

Proslavljajući pobedu Engleske nad Tusniom (2:1) u 1. kolu Grupe G, oni su pevali antisemitske pesme (kao i pesme protiv Totenhema - kluba koji su osnovali Jevreji) i salutirali poput nacista, a u jednom trenutku se čuje i zloglasno: "Zig Hajl". Još užasnije je što je reč o starijim osobama, odnosno zrelim muškarcima. Fudbalska asocijacija Engleske snažno j osudila ovakvo ponašanje, saopštavajući i da radi sa policijom na identifikovanju ovih osoba i preduzimanju pravnih radnji protiv njih.

Bitno da su se oni žalili da su Rusi rasisti!

BONUS VIDEO UŽIČANI GLAVNA ATRAKCIJA NA MUNDIJALU: Lepotice iz celog sveta su sa njima želele samo OVO, a njih jedino zanimaju Orlovi

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.