Ako hoćete da gledate Zvezdin poslednji meč u 2015. godini, obavezno ponesite navijački šal!

Besplatan ulaz, ali...

Ako hoćete da gledate Zvezdin poslednji meč u 2015. godini, obavezno ponesite navijački šal!

Uprava crveno-belih odlučila je da nagradi navijače, ali i pozove ih da u što većem broju pozdrave igrače koji su odigrali sjajnu polusezonu
Objavljeno:

Fantastičnu polusezonu Crvena zvezda će završiti utakmicom protiv Radnik iz Surdulice na Marakani. Biće to poslednji meč prvoplasiranog tima na tabeli Superlige Srbije u 2015. godini, jer posle toga sledi zimska pauza. Sablasno: Što je Zvezda bliža tituli, to je manje navijača na Marakani! (FOTO) (VIDEO) Zbog toga su čelnici crveno-belih odlučili da daju dodatni podsticaj navijačima da dođu u što većem broju na stadion "Rajko Mitić" i podrže igrače koji su odigrali sjajno prethodnih pet meseci i napravili niz od 17 pobeda u domaćem šampionatu.

Ulaz za utakmicu između Zvezde i Surduličana biće besplatan za sve navijače, ali postoji jedna caka. Kao ulaznica će važiti navijački šal i svi koji ga budu poneli moći će da uđu na stadion. Ovo je verovatno pokušaj uprave kluba da privuče malo više pristalica na tribine, jer je u poslednjih nekoliko meseci poseta na najvećem srpskom stadionu drastično opala u odnosu na prethodne sezone. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.