Partizanovci likuju: Navijač Zvezde priznao da je 4 godine navijao za FMP! (VIDEO)

opet podele među delijama

Partizanovci likuju: Navijač Zvezde priznao da je 4 godine navijao za FMP! (VIDEO)

Zna se kako pristalice dva suprotstavljena tabora reaguju na fuziju crveno-belih i kluba iz Železnika, a ovo javljanje u emisiju Vladana Tegeltije dodatno će raspaliti strasti
Objavljeno:

Zna se kakve su reakcije navijača Crvene zvezde kad se pominje fuzija tog kluba s FMP-om iz Železnika i svime što je pratilo taj proces. Taj momenat je uvek praćen i prozivkama od strane pristalica Partizana koje vole da pecnu večitog rivala. Priče povodom toga nikad neće proći i uvek će biti aktuelne s obe strane, ali je navijače oba tima raspalilo izlaganje jednog navijača crveno-belih koji se javio u kultnu emisiju SOS kanala - Sos koš, autora Vladana Tegeltije.

Printscreen/Youtube/ jugmijesve
Nepoznati navijač progovorio je o teškoj finansijskoj situaciji u Partizanu, a tokom te priče i rasprave koju je vodio s voditeljom emisije u jednom trenutku je izrekao ono što je za sve pristalice Zvezde najbolnije. On je poručio da dobro zna šta znači ugovor o fuziji između njegovog voljenog kluba i FMP-a, kao i da je tokom prethodne 4 godine bio svestan toga da je navijao za klub iz Železnika. Njegov nastup odmah je izazvao žestoku reakciju među navijačima Zvezde, dok je naravno kod pristalica crno-belih to iskorišćeno kao idealna prilika za naslađivanje i nove prozivke upućene ljutim suparnicima.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.