NISU 'DELIJE' PREKINULE MINUT ĆUTANJA: Navijač Sitija je uzviknuo nešto NEOČEKIVANO, ali ne zvezdašima! (VIDEO)
Navijači Crvene zvezde na Itihadu, Foto: FK Crvena zvezda

otkriveno

NISU 'DELIJE' PREKINULE MINUT ĆUTANJA: Navijač Sitija je uzviknuo nešto NEOČEKIVANO, ali ne zvezdašima! (VIDEO)

Ko je pokrenuo incident pred početak utakmice Man Siti - Crvena zvezda?

Objavljeno:

Pre samog početka utakmice 1. kola grupe G Lige šampiona između Mančester Sitija i Crvene zvezde, trebalo je da bude održan minut ćutanja za žrtve zemljotresa u Maroku i poplava u Libiji.

Kažemo 'trebalo' jer ćutanje nije potrajalo ni pola minuta kada je prekinuto povicima sa tribina, a onda i zvižducima navijačima Crvene zvezde koje su britanski mediji okrivili za ovaj incident.

Međutim, posle meča je objavljen snimak ove situacije sa dela tribina gde su bile smeštene "Delije" i čuje se da neko od navijača Sitija prvi prekida tišinu.

Pojedinima se učinilo i neki mediji su tako preneli - da je rekao "Are you scared?" (Da li ste uplašeni), ali zapravo je nešto sasvim drugo u pitanju.

Muški glas koji se čuo je uzviknuo "Climate change!" (Klimatske promene) i verovatno je u pitanju jedan od eko aktivista koji sve češće na sportskim događajima pokušavaju da skrenu pažnju na ovaj globalni problem, a primere smo imali i u tenisu, na ovosezonskom Vimbldonu i Ju-Es openu.

Jedan navijač Zvezde sa kačketom je odgovorio "Je*i se" i pokazao srednji prst ka tom delu tribina što je izazvalo smeh kod "Delija", ali onda se krenula utišavanja i zvižduci, a srpski navijači u medijima predstavljeni kao da su iskazali nepoštovanje žrtvama katastrofa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.