GRČKI MEDIJI JAVLJAJU: Navijača AEK-a ubilo VIŠE OSOBA, glavni osmunjičeni nije Hrvat?!
Navijači Panatinaikosa, Foto: Yannis Halas / imago sportfotodienst / Profimedia

preokret

GRČKI MEDIJI JAVLJAJU: Navijača AEK-a ubilo VIŠE OSOBA, glavni osmunjičeni nije Hrvat?!

Informacije su prilično oprečne i za sada nema jasne slike koja stiže iz Grčke

Objavljeno:

Preokret u Atini u slučaju ubijenog navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa - grčki mediji javljaju da je, uz huligane Dinamo Zagreba, uhapšen navijač Panatinaikosa koji je učestvovao u haosu i za kog se sumnja da je ubio sunarodnika u glavnom Grčke.

Kako je od ranije poznato, navijači Panatinaikosa i Dinama su u bratskim odnosima, "Zeleni" su Zagrepčanima i operativno pomogli da se domognu glavnog grada Grčke pred meč Dinama i AEK-a.

Po saznanjima policije, ovaj huligan je odavno poznat organima reda i pravde, a sada je visoko na listi glavnih osumnjičenih. Dodaje se da je on među onima kojima su uzeti otisci prstiju i uzorak DNK.

Ipak, u isto vreme stižu izveštaji da zbog brojnih, a različitih, ubodnih rana, policija sumnja da je u ubistvu navijača AEK zapravo učestvovalo više osoba.

Informacije su prilično oprečne i za sada nema jasne slike koja stiže iz Grčke.

Od tragičnog događaja policija je uhapsila 104 osobe, od toga 97 državljana Hrvatske. Među uhapšenima i osumnjičenima da su organizovali tuču su trojica navijača Panatinaikosa, grčki državljani stari 22, 26 i 27 godina.

Bonus video:

01:01

KADA VIDIMO ČIME JE UBIJEN NAVIJAČ AEK-a, TO SIMBOLIZUJE SAMO JEDNO Karan odgonetnuo: Tim grupama nož nikada nije daleko od ruke

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.