"TO JE DAN KADA SE POMERAJU GRANICE U LJUBAVI PREMA ZVEZDI!" Delije se oglasile na dan finala kupa Srbije (FOTO)
Delije, Foto: Starsport©

"Za isti cilj"

"TO JE DAN KADA SE POMERAJU GRANICE U LJUBAVI PREMA ZVEZDI!" Delije se oglasile na dan finala kupa Srbije (FOTO)

Kao i uvek, stajali smo čistog srca i bistre glave – dosledni, uporni i verni u ljubavi prema našem klubu i našoj tribini, stoji u poruci navijača

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog sastaju se večeras od 21 čas u finalu Kupa Srbije i slučaju pobede osvojiće treću duplu krunu zaredom.

Pred utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" oglasile su se Delije saopštenjem gde je proslava titule centralna tema uz poziv za dolazak na Marakanu.

Delije
Delijefoto: Starsport©

- Iza nas su sati, dani, meseci i godine posvećene podršci Crvenoj zvezdi. Kao i uvek, stajali smo čistog srca i bistre glave – dosledni, uporni i verni u ljubavi prema našem klubu i našoj tribini. Proslava titule je trenutak da pokažemo ko smo i za šta živimo! Za isti cilj, sa istom emocijom i strašću kao decenijama unazad. To je dan kada svaki zvezdaš obavezno dolazi na stadion, dan kada se na stadionu brišu sve granice između tribina, između generacija navijača, dan kada se pomeraju granice u ljubavi prema Zvezdi, granice u kreativnosti, domišljatosti, originalnosti, ludosti... Imamo privilegiju da navijamo za najtrofejniji klub na ovim prostorima, klub koji je za 78 godina postojanja osvojio 34 titule šampiona. Bilo je i godina kad je osvajanje titule bila misaona imenica. Zvezda je najduže bila bez titula 6 godina (2007-2014.), a potom 4 godine (1946-1951. i 1995-2000.). Nikada nismo odustajali! Dosledni, uporni i verni našoj ideji, danas obaramo rekode i prvi put u istoriji osvajamo šestu titulu u nizu. Narednih dana podsetićemo se kako smo slavili titule u nekim ranijim godinama i koliko je proslava titule deo našeg identiteta i važan dan u životu svakog navijača Zvezde - piše u objavi Delija.

Bonus video:

00:47

Delije pale zastave Rome

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.