"NAVIJAĆEMO U SKLADU SA SITUACIJOM, UKLJUČUJUĆI I PROSLAVU TITULE!" Delije se oglasile pred Vojvodinu
Delije, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

SAOPŠTENJE

"NAVIJAĆEMO U SKLADU SA SITUACIJOM, UKLJUČUJUĆI I PROSLAVU TITULE!" Delije se oglasile pred Vojvodinu

Pristalice beogradskih crveno-belih nisu navijali na prethodne dve utakmice zbog tragedija u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18.30 dočekuju Vojvodinu u derbiju petog kola Superlige Srbije, a tim povodom oglasile su se i Delije.

Pristalice beogradskih crveno-belih nisu navijali na prethodne dve utakmice zbog tragedija u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i Mladenovcu.

Delije
Delijefoto: Starsport©

Delije, u subotu od 18:30 na Marakani gostuje Vojvodina. Na prethodnoj utakmici nismo navijali jer smo želeli da još jednom skrenemo pažnju na veliku tragediju i odamo poštu preminulima. Od utakmice sa Vojvodinom nastavljamo sa navijanjem i tamo gde smo stali, pa pozivamo sve Delije da dođu na sever kako bi nas bilo što više.

Delije, FK Crvena zvezda, Tragedija
foto: FK Crvena zvezda

Utakmice protiv Vojvodine uvek su bile zanimljive i privlačile su više navijača. Očekujemo da će tako biti i u subotu . Do kraja prvenstva ostalo je još nekoliko utakmica, a mi ćemo voditi računa da naše navijanje bude u skladu sa situacijom nakon tragičnih događaja, uključujući i proslavu titule koja je planirana 28. maja protiv Novog Pazara – piše u saopštenju Delija.

Bonus video:

00:30

Uprkos porazu Delije skandirali igračima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.