DIVAN GEST PODGORIČANA: Navijači Budućnosti neće na utakmicu na Dan žalosti! (FOTO)
Varvari, Foto: aba-liga.com

saosećaju

DIVAN GEST PODGORIČANA: Navijači Budućnosti neće na utakmicu na Dan žalosti! (FOTO)

Brojni sportski klubovi i sportisti su se solidarisali sa patnjom porodica država i izrazili saučešće, neka takmičenja su prekinuta i utakmice odložena, a navijači su svojim akcijama pokazali da saosećaju sa svojim narodom

Objavljeno:

Zvanično traje trodnevna žalost u Srbiji, ali bol i neverica trajaće mnogo duže od toga.

Nacija je zavijena u crno zbog masakra u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu nakon kog se novo masovno ubistvo desilo u selima kod Mladenovca.

Brojni sportski klubovi i sportisti su se solidarisali sa patnjom porodica država i izrazili saučešće, neka takmičenja su prekinuta i utakmice odložena, a navijači su svojim akcijama pokazali da saosećaju sa svojim narodom.

Njima su se pridružili i navijači Budućnosti, popularni "Varvari". Dan žalosti je proglašen i u Crnoj Gori, a pristalice podgoričkog kluba su na svojoj zvaničnoj stagram stranici porukom na ćiriličnom pismu najavili da u nedelju neće prisustvovati utakmici protiv Arsenala iz Tivta, u čast svih žrtava dve strašne tragedije:

- Zbog dana žalosti u našoj zemlji povodom tragičnog događaja u Srbiji, na utakmici u nedelju nećemo prisustvovati. Večna slava svim nevinim žrtvama

Varvari, Navijači Budućnosti
foto: Printscreen/Instagram/@varvari_podgorica

Bonus video:

00:15

Navijaci partizana poruka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.