HAOS U LONDONU: Navijači se gađali bakljama, jedan napao golmana, a policajac dobio STOLICU u glavu! (VIDEO)
Navijači Anderlehta su prvi počeli, Foto: Printscreen/The Sun

DIVLJAKA IMA SVUDA

HAOS U LONDONU: Navijači se gađali bakljama, jedan napao golmana, a policajac dobio STOLICU u glavu! (VIDEO)

Povređena su četiri policajca a uhapšena četiri huligana

Objavljeno:

Dosta bure je u domaćoj javnosti podigao čin navijača Crvene zvezde koji su zapalili zastavu fanova Ferencvaroša na njihovom stadionu u Budimpešti, ali mnogo većih navijačkih nereda je bilo na jednom meču Lige konferencija - u Londonu.

Tamo je Vest Hem junajted po drugi put u sedam dana pobedio Anderleht (2:1) i zadržao maksimalan učinak u grupi B.

Nakon što su njihovi ljubimci postigli utešni gol iz penala za 2:1, navijači Anderlehta su zapalili baklje i sa tribina počeli da ih bacaju prema navijačima Vest Hema.

Belgijanci su suparnike gađali i polomljenim stolicama, ali i drugim predmetima koje su uspeli da unesu na stadion, navodi 'The Sun'. Policija je na kraju utakmice intervenisala kako bi razdvojila sukobljene huligane, ali ni oni nisu prošli bez povreda.

U sukobu s navijačima povređena su četiri policajca. Jedan je udaren stolicom u glavu, dok je drugi završio sa slomljenim zglobom.

Ukupno je uhapšeno 13 navijača, ali istraga se nastavlja, a broj navijača protiv kojih će biti podignute kaznene prijave mogao bi znatno da se poveća.

Haos je nastao i na terenu. Policija je morala da interveniše kada je jedan navijač Anderlehta ušao na teren i krenuo prema golmanu Vest Hema i reprezentativcu Francuske Alfonsu Areoli.

Jasno je da će nakon ove utakmice biti dosta posla za UEFA-u i da kazne očekuju i "Čekićare" i "Ljubičasto-bele".

U ovoj grupi, Vest Hem vodi s maksimalnih 12 bodova, Silkeborg ima šest, četiri ima Anderleht, a posljednja je rumunska Steaua (FKSB) s jednim bodom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.