BEČLIJE NAPALE HRVATSKOG SUPERTALENTA: Navijači zaskočili Luku Sučića (19) na benzinskoj pumpi!
Luka Sučić, Foto: Profimedia

sačekuša

BEČLIJE NAPALE HRVATSKOG SUPERTALENTA: Navijači zaskočili Luku Sučića (19) na benzinskoj pumpi!

Zbog obaveze podvrgavanja doping testu mladi hrvatski reprezentativac nije se vratio u Salcburg klupskim autobusom nego s članom štaba u njegovom automobilu

Objavljeno:

Navijači Rapida iz Beča navodno su napali fudbalera RB Salcburga, Luku Sučića, na benzinskoj pumpi nedaleko od glavnog grada Austrije nakon što je njihova ekipa doživela poraz od "Bikova" 0:1, prenose hrvatski mediji.

Policija i klub RB Salcburg potvrdili su incident agenciji APA, a bečki Rapid je osudio "bilo kakav i sve vrste napada", javlja agencija APA.

List "Krone" objavio je priču o napadu na 19-godišnjeg Sučića i jednog od članova klupskog stručnog štaba koji je bio s njim te dodaje da njih dvojica nisu povređeni, a da policija traga za nepoznatim počiniocima.

Luka Sučić
foto: EPA/Jose Manuel Vidal

Zbog obaveze podvrgavanja doping testu mladi hrvatski reprezentativac nije se vratio u Salcburg klupskim autobusom nego s članom štaba u njegovom automobilu. Kada su se zaustavili na benzinskoj pumpi Štajnhauzel, jedini strelac na utakmici protiv Rapida i njegov saputnik bili su napadnuti, piše "Krone".

List i klub Salcburg navode da su napadači prepoznati kao navijači Rapida. Policija nije htela ni da potvrdi ni da opovrgne te napise. Napadači su udarali automobil i polivali ga tečnošću, izjavila je potparolka policije, dodajući da niko nije povređen. Kada se pojavila policija, napadači su već pobegli.

Rapid je najveći i najtrofejniji austrijski klub (32 puta prvak), ali je poslednju titulu osvojio 2008. a najviše zahvaljujući dominaciji prebogatog Red Bul Salcburga koji je od 2006. bio prvak 13 puta (ukupno 16).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.